Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - COFACE: Alina Popa este noul Country Manager al companiei, in Romania
COFACE: Alina Popa este noul Country Manager al companiei, in Romania
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 03 Aug 2022 12:06
Coface Romania are incepand cu 1 august un nou Country Manager. Alina Popa preia astfel conducerea companiei de la Eugen Anicescu care detinea aceasta pozitie din 2016. Numirea din interiorul organizatiei reconfirma soliditatea echipei locale si potentialul acesteia de a consolida brandul Coface.
Alina Popa s-a alaturat echipei Coface in urma cu 11 ani si are o experienta de peste 20 de ani in domeniul financiar. De-a lungul timpului, Alina a ocupat mai multe functii strategice in cadrul companiei, precum Head of Clients Relations Department, Deputy Managing Director si Commercial Director, functie pe care a detinut-o 6 ani.
“Preiau aceasta noua provocare profesionala increzatoare in potentialul Coface de a continua dezvoltarea sustinuta pe piata locala. Vom continua sa raspundem nevoilor clientilor nostri, prin produse ancorate in realitate. Dupa mai bine de 10 ani in cadrul organizatiei, am privilegiul de a continua sa lucrez cu o echipa de profesionisti care contribuie, prin eforturile de zi cu zi, la protejarea afacerilor. Impreuna vom participa la dezvoltarea business-ului la nivel strategic si vom consolida pozitia companiei pe piata asigurarilor de credit comercial si a serviciilor de management al riscului de credit”, a declarat Alina Popa, Country Manager Coface Romania.
Dupa 15 ani in echipa Coface Romania, Eugen Anicescu se retrage din companie. Sub conducerea sa, organizatia a cunoscut o crestere solida si o diversificare a portofoliului de servicii.
“Anii petrecuti alaturi de Coface au fost plini de provocari si reusite, cristalizate la final in reconfirmarea echipei ca o constana a succesului. Am crezut de la inceput ca aceasta echipa poate sa isi indeplineasca misiunea, iar rezultatele obtinute in aceasta perioada si soliditatea echipei actuale imi dau incredere ca parcursul va continua. Le multumesc tuturor pentru dedicare si perseverenta, si sunt bucuros ca viitorul se va creiona din “interior” si pot sa ii predau stafeta Alinei”, a adaugat Eugen Anicescu.
Cu o prezenta de peste 25 de ani in Romania, Coface este un furnizor de servicii integrate de management al riscului prin patru linii de business: asigurare de credit, informatii de afaceri, colectare de creante si asigurari de garantii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
ness project
theda mar
EDIT-Structural
MAKITA
viarom
siniat
rigips
noark
concelex
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
strabag nivel 1
CDS
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander