Agenda Constructiilor
Joi, 02 Mai 2024
STIHL
Home
Connections Consult: Prima platforma care monitorizeaza initiativele legislative Imprimare Email
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 03 Aug 2022 12:51
Connections Consult (CC), grup de companii de transformare digitala, listat pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti, contribuie la transparentizarea dialogului social dezvoltand prima platforma care faciliteaza comunicarea intre organizatii guvernamentale si societatea civila printr-un parteneriat cu Confederatia Patronala Concordia, organizatie care reprezinta mediul de afaceri la dezbaterile publice de la nivelul Guvernului, al Parlamentului si ale structurilor de decizie din Romania.
Prin colaborarea dintre Connections si Concordia, toate propunerile legislative de la nivel central sunt facute publice cetatenilor si mediului de business, inainte sa fie dezbatute si sa devina legi promulgate sau abrogate de organismele statului, pe platforma www.dialogsocial.ro.
Platforma unica si integrata permite atat consultarea initiativelor legislative, cat si descarcarea documentelor asociate unei initiative legislative in original si in format editabil, dar si consultarea pe verticala in interiorul structurilor partenerilor de dialog prin tabele comparative cu legislatia in vigoare versus forma propusa. De asemenea, platforma Dialog Social este un loc de dezbatere virtual a pozitiilor firmelor si ONG-urilor fata de proiectele de acte normative si orice alte subiecte din viata publica, care ulterior sunt sustinute in Parlament de reprezentanti ai Concordia, ai sindicatelor, patronatelor si societatii civile.
„Suntem incantati sa colaboram cu un partener cu initiative benefice pentru societate cum este Confederatia Patronala Concordia si ne bucuram pentru oportunitatea de a contribui la transparentizarea relatiei dintre stat si societatea civila. Prin dezvoltarea platformei Dialogsocial.ro, este asigurata o comunicare transparenta si eficienta intre organismele statului reprezentantii mediului privat, al angajatorilor si ONG-uri, o colaborare de care Romania are nevoie. Cu scopul de a fi instrument interactiv de luare a deciziilor pentru a promova un dialog sanatos intre partile implicate, aceasta platforma unica reprezinta cea mai digitalizata modalitate de legatura intre stat si societatea civila in privinta dialogului social”, declara Radu Marcu, Software Chief Operating Engineer la Connections Consult.
Pentru dezvoltarea platformei au fost folosite tehnologii moderne si functionalitati de automatizare pentru a monitoriza in timp real initiativele legislative si pentru a oferi acces facil utilizatorilor in portal, dar si pentru o navigare usoara si intuitiva pe site. Platforma, care este unica in Romania, a fost creata de o echipa formata din cinci specialisti in dezvoltare software, management de proiect si analiza de business.
“Ne implicam constant in proiecte care favorizeaza evolutia societatii si care imbunatatesc viata cetatenilor si dezvolta mediul de business. Avem portofoliu numeroase proiecte care le permit companiilor sa concureze mai eficient in industriile in care activeaza si ne dorim sa fim parteneri in crearea a cat mai multor proiecte care sa deserveasca publicului larg, dar in mod deosebit in domeniul public unde nevoia de digitalizare este tot mai mare. Procesul de digitalizare este tot mai accelerat in Romania, fiind tot mai greu de evitat automatizarea operatiunilor intr-o afacere si optimizarea tuturor proceselor”, puncteaza Bogdan Florea, CEO Connections Consult.
 
ALLBIMSISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
Acvatot 2019
theda mar
concelex
rigips
Ubitech
ness project
leviatan
CDS
noark
EDIT-Structural
siniat
viarom
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander