Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home
Hermes Business Campus, prim complex de birouri certificat Access4you in Romania Imprimare Email
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 01 Nov 2022 13:00
Proiectul de birouri Hermes Business Campus, din portofoliul fondului imobiliar de investitii ungar Adventum Group, a obtinut certificarea Access4you®, devenind primul complex din Romania care detine certificare de accesibilitate pentru utilizatorii de scaune cu rotile, persoanele in varsta, persoanele cu mobilitate redusa si persoanele cu carucioare.
In urma evaluarii la fata locului a celor trei cladiri din cadrul complexului de birouri Hermes Business Campus, recunoasterea Access4you® certifica faptul ca acestea ofera acces facil si locuri de munca persoanelor cu dizabilitati, precum persoanele in scaune cu rotile, persoanele in varsta sau cele care sosesc cu carucioare.
„Administram de mai bine de sapte ani parcul de birouri Hermes Business Campus, definit prin tehnologia de ultima generatie si un nivel superior al eficientei, si ne bucuram extrem de mult ca si Adventum a ales tot Colliers pentru serviciile de property management. Orientarea proprietarului spre dezvoltarea si cresterea nivelului de confort in cadrul proiectelor sale este evidenta, iar rolul si angajamentul nostru, in calitate de Property Manager, este de a avea grija de cladiri, de chiriasi si de angajatii lor la cel mai inalt nivel posibil”, spune Stefania Baldovinescu, Senior Partner si Head of Real Estate Management Services & Land Agency in cadrul Colliers.
Ca o recunoastere a calitatii si standardelor inalte de performanta energetica, proiectul de birouri Hermes Business Campus a primit calificativul ”Excellent”, in conformitate cu normele BREEAM pentru certificarea verde a cladirilor. Complexul este format din trei cladiri cu o suprafata de 75.000 de metri patrati, cu chiriasi precum Genpact, DB Schenker, Luxoft, Lavalin si Mondelez.
Adventum Group, un manager de investitii imobiliare cu focus pe regiunea Europei Centrale si de Est, care administreaza active in valoare de peste 1 miliard de euro, si-a facut intrarea si pe piata din Romania, anul trecut, odata cu achizitionarea proiectului de birouri Hermes Business Campus din Pipera, de la dezvoltatorul belgian Atenor.
 
 
RAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
EDIT-Structural
Ubitech
siniat
concelex
rigips
MAKITA
Acvatot 2019
ness project
quadratum
theda mar
strabag nivel 1
CDS
noark
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander