Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - BITSoftware: IMM pot obtine finantari de pana la 100.000 euro pentru digitalizare
BITSoftware: IMM pot obtine finantari de pana la 100.000 euro pentru digitalizare
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 12 Ian 2023 12:22
IMM-uri din toate domeniile pot obtine finantari intre 20.000 si 100.000 euro pentru achizitia solutiilor BITSoftware.
Solutiile complete de business de la BITSoftware (Socrate & Entersoft Business Suite) se adreseaza firmelor care doresc sa-si gestioneze mai bine resursele si activitatile, sa fie mai eficiente si sa-si imbunatateasca productivitatea pentru o crestere sustinuta pe termen lung.
Solutiile BITSoftware va ofera vizibilitate asupra activitatilor din organizatie, trasabilitatea operatiunilor, viteza de reactie la modificarile din piata, un grad ridicat de control, si o mai mare predictibilitate a viitorului.
Acum este momentul ca IMM-urile care nu si-au permis sa investeasca in implementarea unor solutii software de top sa o faca!
Companiile mici si mijlocii din toate domeniile au acum posibilitatea, prin intermediul fondurilor europene pentru digitalizarea IMM-urilor, sa-si automatizeze activitatea, chiar daca nu au un buget propriu alocat. Proiectele de digitalizare pot fi depuse incepand cu 1 februarie 2023. Cu o investitie de doar 10% din costul proiectului puteti implementa solutiile software necesare, in valoare de pana la 100,000 de EURO. Sunt disponibile 347,5 milioane de euro care pot finanta peste 5.500 de proiecte. Fiti unul dintre beneficiari!
Va ajutam sa cresteti sansele de a achizitiona solutiile software de business de la BITSoftware si de a obtine pentru acestea o finantare nerambursabila.
Solutiile BITSoftware pentru un business eficient. Integrati si automatizati toate procesele din companie.
Ca parte a Grupului Entersoft, BITSoftware este unul dintre cei mai importanti furnizori de software de business din Romania, cu cel mai complet portofoliu de produse, acoperind nevoi la nivel de companie si departamentale cu solutii ERP, CRM, Retail, WMS, eInvoicing, Mobile Field Sales si Service, precum si BI si alte solutii pentru aproape toate verticalele. Cu peste 600 de ingineri calificati care pot oferi solutii de top, oportunitatile de viitor sunt fascinante si pot sprijini viziunea clientilor nostri pentru transformarea digitala.
SocrateERP si Entersoft Business Suite includ functionalitati complete de gestiune si raportare, pentru firme din aproape orice domeniu. Solutia CRM va ofera acces la toate Informatiile utile centralizate intr-un singur loc, astfel incat sa puteti eficientiza vanzarile, activitatile de marketing si serviciile oferite clientilor.
Prin intermediul solutiei de Business Intelligence de ultima generatie aveti acces la un sistem integrat de raportare, analiza si notificare.
Cu ajutorul solutiilor WMS obtineti un control complet al operatiunilor din depozit. Automatizati procesele din cadrul depozitului pentru a reduce erorile, pentru a maximiza satisfactia clientilor si creste productivitatea angajatilor.
Pentru ca nevoia de mobilitate este tot mai mare, punem la dispozitia clientilor nostri o serie de aplicatii mobile pentru automatizarea fortei de vanzari (SFA), pentru organizarea si monitorizarea interventiilor de pe teren sau pentru gestiunea deconturilor de cheltuieli pentru angajati.
Raspundem, de asemenea, la nevoia de digitalizare a sistemului fiscal din Romania cu doua noi servicii, respectiv un serviciu de generarea declaratiei D406, SAF-T, si un alt serviciu pentru transmiterea facturilor in format electronic (Ro e-Factura).
Echipa BITSoftware are, de asemenea, o experienta extinsa in implementarea sistemelor software achizitionate prin intermediul fondurilor europene.
 
* Un material de Alina Rafoi, Marketing and Communications Specialist la BITSoftware.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
theda mar
concelex
noark
CONCEPT STRUCTURE
rigips
siniat
leviatan
Acvatot 2019
ness project
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
quadratum
CDS
strabag nivel 1
EDIT-Structural
viarom

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander