Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home
Color Smart estimeaza crestere de pana la 40% pe piata amenajarilor de lux, in 2023 Imprimare Email
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 06 Feb 2023 15:50
Color Smart, unic importator si distribuitor in Romania si Republica Moldova al brandurilor premium si premium plus Novacolor, Color Smart si Pittsburgh Paints estimeaza o crestere de 35-40% a pietei de amenajari de lux pentru anul 2023. Chiar daca piata imobiliara traverseaza o perioada de stagnare, cererea pentru produsele de amenajare premium va ramane ridicata in continuare. In plus, clientii din Romania sunt din ce in ce mai interesati de accesarea unor solutii complete.
„Vanzarile noastre de proiecte la cheie au reprezentat aproximativ 20% din veniturile Color Smart pe anul trecut. In 2023, ne propunem sa crestem considerabil atat numarul acestora, cat si ponderea in cifra de afaceri. Astfel, am inceput sa promovam mai mult gama larga de servicii oferite clientilor nostri, care include de la materiale si accesorii, pana la servicii de consultanta sau la proiecte la cheie realizate cu echipele noastre de aplicatori, totul intr-un buget stabilit de la inceput. In acest moment avem mai multe proiecte care vor intra in executie, dintre care pot mentiona amenajarea unei clinici private si a trei vile, situate in zone selecte din Bucuresti si Predeal”, a declarat Catalina Trupsor, fondator si CEO Color Smart Distribution.
Produsele premium din categoria vopsele lavabile si produse decorative necesita o calificare superioara pentru a fi aplicate corespunzator. Serviciile de proiecte la cheie sunt cerute in special de beneficiarii care aleg produse lavabile premium sau vopsele decorative pretentioase, deoarece acestia isi gasesc cu greu echipe de specialisti care stiu sa aplice aceste tipuri de materiale. Costul si durata lucrarilor depind de preferintele clientului, amploarea proiectului, locatia sau tipul de materiale alese.
„Beneficiarii au parte de un management de proiect eficient, de un responsabil care coordoneaza toate activitatile, supravegheaza derularea etapelor intr-o ordine corecta, mentine relatia cu aplicatorii. De asemenea, clientii primesc o bugetare realista inca de la inceputul lucrarii, fara costuri ascunse. Tot ce tine de calitatea lucrarii este prioritatea responsabilului de proiect. Daca clientul este hotarat si are planurile conturate, in cel mult doua saptamani putem stabili toate detaliile. Ulterior, amenajarea propriu-zisa mai dureaza intre doua saptamani si maximum doua luni, in cazul proiectelor foarte mari. Astfel, cei care apeleaza la servicii premium nu isi mai bat capul cu problemele tehnice sau financiare care apar de obicei atunci cand aleg varianta do it yourself”, a explicat Catalina Trupsor.
Pe fondul inflatiei in continua crestere, preturile materialelor destinate amenajarilor de lux vor creste, dar nu la nivelul altor produse. Scumpirea materiilor prime si reducerea exporturilor, cresterea preturilor energiei, precum si costurile mai mari pentru forta de munca vor duce anul acesta la o crestere a preturilor in medie cu 30%, si chiar cu varfuri mult peste acest procent, conform estimarilor Color Smart.
In prezent, Color Smart are locatii proprii, in Bucuresti, Constanta, Bacau si in Timisoara, precum si o retea formata din 13 distribuitori la nivel national: Cluj, Craiova, Oradea, Arad, Sibiu, Alba-Iulia, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Focsani, Bacau, Piatra Neamt, Brasov, Braila. De asemenea, compania este prezenta in 9 depozite de profil din tara. In portofoliul Color Smart se regaseste o gama larga de servicii ce pot fi achizitionate de catre clienti, de la materiale si accesorii, la servicii de consultanta sau la proiecte la cheie realizate cu echipele sale de aplicatori.
 
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
MAKITA
viarom
rigips
EDIT-Structural
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CDS
theda mar
siniat
noark
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
ness project
leviatan
Ubitech
quadratum

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander