Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - ATENOR il numeste pe Viorel Lacatus in functia de Country Manager
ATENOR il numeste pe Viorel Lacatus in functia de Country Manager
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 27 Mar 2023 12:44
Atenor, dezvoltatorul international de proiecte urbane sustenabile, cu expertiza europeana, listat pe piata Euronext, il numeste pe Viorel Lacatus in functia de Country Manager pentru Romania.
Viorel are competente solide in domeniul de real estate si o experienta vasta in industrie de peste 19 ani. Cariera sa a inceput la CBRE in 2004 in departamentul Office lease, iar in 2007 Viorel a fost numit Head of Investment, CBRE. Intre 2008 si 2014, a facut parte din BNP Paribas Real Estate, in calitate de Head of Investment, iar in 2014 a revenit in echipa CBRE in functia de Director al diviziei Property Investment, fiind implica intr-o serie de tranzactii investitionale semnificative, proiecte de tip joint venture, inchirieri pe segmentul de birouri si vanzari de terenuri.
Dupa o cariera impresionanta in consiliere in cadrul CBRE, Viorel Lacatus a ales sa faca inca un pas inainte in drumul sau profesional si sa-si valorifice experienta si know-how-ul valoros intr-o noua pozitie, de data aceasta la Atenor.
„Imi propun sa fac din Atenor unul dintre cei mai reputati dezvoltatori de birouri si locuinte din Romania, ceea ce se va traduce in chiriasi si proprietari de apartamente multumiti. Oamenii extraordinari pe care i-am intalnit in biroul nostru vor continua sa contribuie semnificativ la dezvoltarea Atenor in Romania. Anii petrecuti alaturi de CBRE au adaugat o experienta valoroasa pe care intentionez sa o folosesc din plin in noul meu rol la Atenor”, a declarat Viorel Lacatus, Country Manager, Atenor Romania.
Pasionat de natura si promotor activ al sustenabilitatii, Viorel este voluntar si membru al consiliului de administratie al „Plantam Fapte Bune in Romania”, cea mai mare asociatie care se ocupa cu impadurirea la nivel national, de mai bine de 12 ani. Pasiunea lui il ajuta in afaceri, avand in vedere ca interesul pentru reducerea consumului si pentru actiuni sustenabile este in crestere si ESG a devenit o strategie foarte importanta pentru companii, iar abordarea sustenabila a Atenor reprezentand un factor de decizie important pentru Viorel.
„Pozitia de Country Manager intr-o companie puternica de talia Atenor este un pas important in cariera oricarui profesionist al pietei de real estate locale. Vreau sa-l felicit pe Viorel pentru noul sau rol si sa-i multumesc pentru contributia si implicarea sa si pentru ca a fost o parte valoroasa a echipei CBRE in toti acesti ani. Numirea sa dovedeste inca o data ca CBRE este incontestabil o «fabrica de lideri» si sunt bucuros sa il vad alaturandu-se altor fosti colegi CBRE care ocupa acum posturi de top management in companii importante si isi impun propriile viziuni asupra pietei imobiliare din Romania”, a declarat Razvan Iorgu, Managing Director CBRE Romania.
Atenor este o companie de dezvoltare imobiliara cu expertiza europeana care se concentreaza pe proiecte de anvergura, angajata activ in imbunatatirea mediului de viata urban, prin crearea de spatii de locuit si de lucru bogate in confort si bunastare, dar cu o amprenta de carbon redusa. Este listata la Bursa de Valori din Bruxelles si din 2007 a pus bazele prezentei sale in Europa Centrala, unde s-a concentrat pe Romania si Ungaria. Compania este activa de peste 28 de ani in sectorul global de dezvoltare imobiliara. In Romania, Atenor are in derulare investitii in valoare de circa 170 de milioane de euro in doua proiecte pe care le are in constructie - cladirea de birouri @Expo in zona Expozitiei si proiectul rezidential Up Site din zona Floreasca a Capitalei, fiind de asemenea in discutii avansate pentru dezvoltarea a inca doua noi proiecte rezidentiale.
CBRE este cea mai mare firma de servicii imobiliare comerciale si de investitii din lume (pe baza veniturilor din 2021). Compania are peste 105.000 angajati (excluzand angajatii Turner & Townsend) care deservesc clienti din peste 100 de tari. In Romania, CBRE deserveste o gama diversa de clienti cu o suita integrata de servicii, inclusiv managementul si coordonarea tranzactiilor, managementul proiectelor, servicii de proiectare si constructie, management al proprietatilor, management al investitiilor, evaluare, inchiriere de proprietati, consultanta strategica, vanzari de proprietati, servicii ipotecare si servicii de dezvoltare.
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
theda mar
CDS
noark
CONCEPT STRUCTURE
concelex
leviatan
MAKITA
EDIT-Structural
rigips
strabag nivel 1
ness project
quadratum
viarom
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander