Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROCKWOOL Romania lanseaza Rockcycle, serviciu de reciclare a vatei bazaltice
ROCKWOOL Romania lanseaza Rockcycle, serviciu de reciclare a vatei bazaltice
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 26 Apr 2023 11:56
ROCKWOOL Romania lanseaza Rockcycle, un serviciu de reciclare a vatei bazaltice, pentru unitatea sa de productie din Ploiesti. Serviciul Rockcycle® permite returnarea vatei bazaltice ROCKWOOL de pe santierele din Romania, pentru a fi reintrodusa in procesul nostru de productie, creand noi produse ROCKWOOL. La ROCKWOOL Group, ne angajam sa sprijinim tranzitia catre o economie circulara. Produsele ROCKWOOL sunt circulare prin natura lor, prin urmare, completeaza perfect o economie in care produsele sunt realizate din materiale naturale si abundente, concepute pentru o utilizare mai buna si mai durabila si care pot fi reciclate la infinit.
 
De ce are sens economia circulara - in special in domeniul constructiilor
Prin adoptarea unei abordari circulare - in care deseurile sunt proiectate si resursele sunt utilizate eficient - putem crea o economie care este atat durabila, cat si profitabila. O astfel de schimbare reprezinta o prioritate, in special in domeniul constructiilor, cel mai mare consumator de resurse din lume, care utilizeaza trei miliarde de tone de materii prime in fiecare an. Deseurile din constructii reprezinta, de asemenea, o problema masiva, reprezentand 36% din toate deseurile solide generate la nivel global.
Modelul nostru de afaceri circular adopta o abordare larga a circularitatii, asigurandu-se ca produsele noastre sunt utilizate mai mult timp si sunt reciclate la sfarsitul utilizarii. Pentru a ne asigura ca reciclarea are loc cu adevarat, am dezvoltat Rockcycle® - serviciul nostru care preia vata bazaltica uzata de pe santiere, astfel incat sa o putem recicla in noi produse ROCKWOOL. In acest fel, ajutam companiile de constructii, proprietarii de cladiri si guvernele sa-si atinga obiectivele de reciclare, iar asta face o diferenta reala atat pentru mediu, cat si pentru clima.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
ness project
Ubitech
MAKITA
siniat
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
viarom
noark
leviatan
concelex
theda mar
CDS
strabag nivel 1
rigips
quadratum

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander