Agenda Constructiilor
Luni, 29 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - PlanRadar o numeste pe Alina Turcu in functia de Regional Manager Romania
PlanRadar o numeste pe Alina Turcu in functia de Regional Manager Romania
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de AG&F 07 Nov 2023 13:08
PlanRadar, liderul european in tehnologia de digitalizare a documentatiei si a comunicatiilor in proiecte imobiliare, de constructii si inginerie, a numit-o pe Alina Turcu in functia de Regional Manager pentru operatiunile companiei in Romania. Aceasta s-a alaturat echipei de vanzari PlanRadar in 2022 si a ocupat aceasta pozitie anterior noii numiri.
Cu o experienta vasta in domeniul solutiilor digitale si al telecomunicatiilor, cariera Alinei Turcu se intinde pe o perioada de peste 20 de ani, cu pozitii de conducere in departamentele de vanzari. Alina are o licenta in Finante si Relatii Economice, doua masterate in Afaceri Externe si Comunicare Sociala si PR si si-a actualizat continuu abilitatile si domeniile de expertiza.
"Sunt onorata sa ocup aceasta pozitie in cadrul PlanRadar Romania, intr-un moment in care piata constructiilor si a imobiliarelor se afla pe un trend ascendent, in ciuda predictiilor pietei. Vom urmari in continuare o crestere smart a portofoliului de clienti, deoarece avem un produs excelent si o viziune clara pentru viitor". confirma Alina Turcu, Regional Manager PlanRadar Romania.
Bojan Petkovic, directorul PlanRadar pentru Europa de Vest, despre noul rol al Alinei Turcu: “Pe langa experienta sa in vanzari la nivel local, Alina ne va ajuta in extinderea proiectelor actuale, in intelegerea mai buna a clientilor nostri, dar si in generarea de noi oportunitati. Exista potential pe piata si suntem pregatiti.” 
PlanRadar este o platforma digitala SaaS de gestionare a terenului, premiata, pentru documentatie, gestionarea sarcinilor si comunicare in industria de constructii. Compania PlanRadar a fost fondata in 2013 si are 16 reprezentante in intreaga lume, inclusiv in Bucuresti.
Aplicatia digitalizeaza toate procesele zilnice si comunicarea in domeniul imobiliar si al constructiilor, conecteaza toate partile implicate in proiect si ofera acces in timp real la datele valoroase ale proiectului, permitand echipelor sa creasca calitatea, sa reduca costurile si sa creasca productivitatea.
In prezent, peste 120.000 de profesionisti folosesc PlanRadar pentru a urmari, a se conecta si a rezolva probleme pe santier si in afara acestuia. PlanRadar este disponibil in prezent in 20 de limbi si poate fi utilizat pe toate dispozitivele IOS, Windows si Android.
 
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
rigips
CONCEPT STRUCTURE
CDS
viarom
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
quadratum
siniat
theda mar
Acvatot 2019
noark
Ubitech
strabag nivel 1
concelex
ness project
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander