Agenda Constructiilor
Luni, 25 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - Info-Santiere - APX Immo va dezvolta un ansamblu rezidential tip boutique in Cotroceni
APX Immo va dezvolta un ansamblu rezidential tip boutique in Cotroceni
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 16 Sep 2021 11:19
Compania Apx Immo a cumparat recent un teren cu suprafata de 830 de mp de la compania ICD Real Estate, pentru 1,3 mil. euro. Terenul situat in zona Cotroceni va gazdui un nou ansamblu rezidential de tip boutique, in care Apx Immo va investi peste 2 mil. euro si va oferi 20 de noi apartamente premium.
„Suntem foarte entuziasmati de expansiunea noastra in zona rezidentiala si prospectam piata constant. Avem proiecte finalizate cu succes in zone precum Timpuri Noi, Unirii, Cotroceni, Alba Iulia sau Universitate, iar acest nou proiect va fi unul exclusivist, fiind intr-una dintre cele mai frumoase zone din Bucuresti si pentru care estimam o investitie totala de circa 3,5 mil. euro.”, au declarat reprezentantii APX Immo.
Aceasta tranzactie a fost realizata in totalitate de echipa Crosspoint Real Estate, departamentul rezidential consultand cumparatorul, iar departamentul de terenuri a consultat vanzatorul.
"Sunt bucuroasa ca am putut asista inca o data un client deja traditional pentru mine, grupul Apx Immo. Suntem impreuna, in permanenta legatura, cautand noi si noi oportunitati., iar de data aceasta sigur ca sunt si mai entuziasmata, pentru ca aceasta tranzactie a fost realizata impreuna cu colegii mei din departamentul de terenuri”, spune Oana Popescu, Associate Director Residential Capital Markets, Crosspoint Real Estate, consultantul care s-a ocupat de aceasta tranzactie.
Ionut Stan, Associate Director, Land Development Crosspoint Real Estate, spune ca acest deal a fost unul cu atat mai reusit cu cat compania ICD Real Estate este un partener pe termen lung. "ICD Real Estate este unul dintre cei mai apropiati clienti ai companiei noastre, iar tranzactia realizata in plina pandemie arata increderea investitorilor in piata locala, lichiditatea si cererea de terenuri sau locuinte fiind, in continuare, una ridicata, indiferent de obstacole”, completeaza Stan.
 
VideoConfAC-iulTERAPLASTgamma_2021ALLBIMjungheinrichAUTODESK
ROCKWOOL 196
In curand editia
OCTOMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
leviatan
hidroplasto
cv water 2021
Ubitech
Acvatot 2019
rigips
leviatan
hilti
CELCO 2020
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AHK 2018
ROGBC 2016
bienala
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere