Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - BUCURESTI: Trei noi blocuri P+5E se vor construi in Sectorul 5, pana in anul 2021
BUCURESTI: Trei noi blocuri P+5E se vor construi in Sectorul 5, pana in anul 2021
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 16 Sep 2019 06:00
Proiectele pentru constructia a trei ansambluri de locuinte colective au fost avizate, recent, de administratia Sectorului 5 al Capitalei, investitiile urmand a fi realizate pana in anul 2021. Conform documentatiilor, pe strada Petre Lintes nr. 32, pe un teren in suprafata de 800 mp, compania Magic Life Real Estate propune executia unui bloc (S+P+5E), ce va avea o arie totala desfasurata de 2.062 mp (foto). Potrivit planurilor tehnice, elaborate de compania Archibau, din Bucuresti, la nivelul subteran vor fi rezolvate parcarile si spatiile tehnice, la parter vor fi delimitate doua apartamente, holul de intrare, o gradina si cateva locuri de parcare, iar la cele cinci niveluri superioare vor fi exclusiv apartamente (penthouse-uri la etajul 5, care va fi retras). In prezent, proiectul se afla in etapa obtinerii autorizatiei de construire. Dezvoltatorul si-a propus sa demareze lucrarile de executie in toamna acestui an, termenul de finalizare fiind prevazut dupa 12 luni. 
Un alt imobil de locuinte colective (S+P+7E+E8 retras) este propus de un dezvoltator - persoana fizica pe str. Fabrica de Chibrituri nr. 48, pe un teren cu o arie de aproape 3.000 mp. Actualmente, investitorul parcuge etapa elaborarii PUD, acesta avand in plan constructia blocului pana in primavara anului 2021. Daca nu vor fi probleme cu avizarea, dezvoltatorul estimeaza ca va incepe lucrarile in primavara anului viitor. Planurile tehnice pentru etapa PUD a proiectului au fost elaborate de Atlant Consult Grup Bucuresti.
Cel de-al treilea proiect planificat, include constructia unei cladiri de apartamente (S+P+6E) pe strada Sirenelor nr. 78-80. Dezvoltatorul, reprezentat de compania Nty Travel Tour, cu sediul in comuna Saftica - Ilfov, estimeaza ca va incepe lucrarile de constructie in toamna-iarna acestui an, termenul de finalizare a proiectului fiind stabilit pana la sfarsitul lui 2020. Conform PUZ, intocmit de SDH Architecture Bucuresti si avizat recent de autoritatile locale, imobilul va fi construit pe un teren de 664 mp si va avea o arie desfasurata de circa 2.000 mp. Cladirea va include 28 de apartamente si 29 de locuri pentru parcare (10 la subsol si 19 la sol).
Pentru informatii suplimentare privind datele de identificare si documentatia celor trei proiecte, click aici!
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
viarom
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
noark
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
ness project
theda mar
FRONTALE
rigips
Acvatot 2019
quadratum
concelex
strabag nivel 1
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander