Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - Camicna Development investeste 25 milioane euro intr-un nou proiect - Acmanic
Camicna Development investeste 25 milioane euro intr-un nou proiect - Acmanic
Info-Santiere Publicat de AG&F 21 Iun 2022 14:44
Camicna Development a demarat proiectului rezidential boutique de lux Acmanic cu o valoare investitionala de 25 de milioane de euro, care propune o comunitate restransa, insumand doar 51 de apartamente, formate integral din duplexuri de peste 120 de metri patrati fiecare, cu terase spatioase si gradini proprii.
Proiectul este amplasat in zona Iancu Nicolae din nordul Bucurestiului, la marginea padurii Baneasa si in imediata apropiere a liceului teoretic Mark Twain si a Cambridge School of Bucharest. Cele 51 de apartamente supraetajate vor fi amplasate in doua cladiri cu cate trei etaje fiecare.
Acmanic va fi unul dintre cele mai sustenabile proiecte rezidentiale de pe piata locala, incalzirea si racirea unitatilor rezidentiale urmand a fi efectuata printr-un sistem de pompe caldura. In plus, proiectul va beneficia si de panouri solare care vor furniza energie electrica iar fiecare duplex va fi dotat cu sisteme smart home. Un alt factor diferentiator al proiectului rezidential de lux va fi inaltimea apartamentelor, de 3 metri in zona de living si 2,8 metri in zona dormitoarelor.
„Piata rezidentiala de lux din Bucuresti trece prin cea mai buna perioada a sa din istorie, cu o cota de piata de aproximativ 4,6% din oferta noua, adica peste 1.500 de locuinte premium si de lux aflate in constructie, un record pentru segmentul de profil. Amplasamentul Acmanic, langa padurea Baneasa, este printre ultimele disponibile in zona Iancu Nicolae, primul pol rezidential de lux al orasului, iar proximitatea fata de doua institutii de invatamant de top reprezinta un atu”, a declarat Andrei Sarbu, CEO SVN Romania, consultantul imobiliar al proiectului.
Fiecare unitate rezidentiala va fi inconjurata de gradini si spatii verzi cu o suprafata totala de 3.000 de metri patrati. Termenul de finalizare al proiectului este prevazut pentru trimestrul patru al anului 2023.
 
VideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
leviatan
viarom
Acvatot 2019
leviatan
hilti
BMI_Icopal
rigips
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
MAKITA
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere