Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - CEC Bank finanteaza cu 8 milioane euro dezvoltarea Fashion House Outlet Pallady
CEC Bank finanteaza cu 8 milioane euro dezvoltarea Fashion House Outlet Pallady
Info-Santiere Publicat de AG&F 09 Ian 2024 13:39
CEC Bank a acordat o noua finantare, de 8 milioane de euro, companiei Cerinvest Imobiliare SRL, dezvoltatorul Fashion House Outlet Pallady.
“CEC Bank finanteaza economia Romaniei, antreprenorii si nevoile financiare ale unei societati moderne. Ne bucuram ca putem sprijini dezvoltarea acestui proiect cu influenta puternica in zona de est a Capitalei. Vom continua sa sustinem toate proiectele care sunt viabile. Ne dorim sa fim banca de casa a tuturor antreprenorilor”, a declarat Laura Mihai, director Directia Clienti Mari la CEC Bank.  
Prima faza a proiectului Fashion House Outlet Pallady a fost finalizata in anul 2021, suprafata inchiriabila fiind de circa 7.600 mp. Printre chiriasi se regasesc branduri de top precum: Numero Uno, Sizeer, Cavaliere, KVL, Lee Cooper, US Polo, Sport Vision, Otter, Puma, Nike, Levi’s, BSB, Tom Tailor, English Home, Ted’s, Triumph, Ecco etc.
Faza a doua a proiectului Fashion House Outlet Pallady presupune constructia unei suprafete inchiriabile de circa 5.700 mp.
PCF Investment Banking a actionat in calitate de consultant financiar exclusiv al fondului Liebrecht & Wood in structurarea, negocierea si implementarea tranzactiei.
“Extinderea Fashion House 2 Pallady demonstreaza viabilitatea conceptului dezvoltat si operat de Liebrecht & Wood in Romania si in regiune. Finantarea obtinuta din partea CEC Bank marcheaza inca o etapa de succes a unui parteneriat mai amplu si de lunga durata cu investitorul belgian”, a declarant Mihai Iordan, Managing Partner al PCF Investment Banking.
Cerinvest Imobiliare SRL este parte a grupului Liebrecht & Wood, unul dintre cei mai importanti jucatori din segmentul de parcuri de retail si centre outlet din Europa Centrala si de Est, asigurand o gama completa de servicii imobiliare, care acopera atat investitia initiala, cat si procesul de dezvoltare si managementul proprietatii dupa finalizarea proiectului.
Liebrecht & WooD a intrat pe piata locala in anul 2001 si a finalizat cu succes 4 proiecte importante: Militari Shopping Center; Victoria Office Park; West Park Retail (“WPR”) si Fashion House Outlet Pallady. 
Grupul Liebrecht & Wood are o experienta de peste 25 de ani in segmentul de piata in care activeaza, fiind unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari care opereaza pe cele mai mari si importante piete din Regiunea Europei Centrale si de Est. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Acvatot 2019
Ubitech
siniat
MAKITA
quadratum
ness project
konsent
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
rigips
viarom
EDIT-Structural
Arduro
concelex
BogArt
CDS
noark
SSAB
strabag nivel 1
SIGM
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander