Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - CONEXTRUST conduce asocierea care va construi complexul Athletic Park Bacau
CONEXTRUST conduce asocierea care va construi complexul Athletic Park Bacau
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 30 Ian 2024 14:10
Asocierea formata din companiile Conextrust (lider), Routte Construct si Evalcons Tech a castigat contractul de proiectare si executie a complexului sportiv Athletic Park Bacau, primul parc atletic din Romania si din regiunea de sud-est a Europei. Investitia se ridica la 14,5 milioane de euro si are un termen de numai 8 luni.
"Am semnat contractul pentru executia lucrarilor la Athletic Park, un proiect ambitios, inovator si unic, care va aseza municipiul Bacau pe harta oraselor cu infrastructura sportiva de top. Am incredere ca in toamna acestui an vom pune la dispozitia bacauanilor iubitori de miscare in aer liber un obiectiv sportiv la cele mai inalte standarde. Faptul ca lucrarile vor fi executate de un antreprenor bacauan serios, cu un portofoliu bogat in investitii finalizate cu succes, este garantia seriozitatii cu care am tratat de la bun inceput acest proiect. Nu vreau sa uit de contributia majora avuta de dl. Flemming Overgaard, care va face parte din echipa de executie, arhitect danez care ne-a inspirat in demersul nostru prin proiectul sau realizat la Ă˜dense (Athletic Exploratorium, medaliat cu aur la nivel mondial)", a transmis Valentin Ivancea, presedintele Consiliului Judetean Bacau.
 
 
Athletic Park va fi dezvoltat pe terenul de 4 hectare de pe str. Gen. Guse nr. 2 si beneficiaza de asistenta arhitectului danez Flemming Overgaard, creatorul Athletic Exploratorium, care a participar la dezbaterile publice organizare de administratia din Bacau si care au condus la forma finala a Athletic Park.
Complexul va include mai multe piste de alergare sub diferite forme, terenuri de sport de echipa (volei, handbal, baschet), alei pietonale cu diverse obstacole sportive, spatiu de socializare, zone de aruncari, de sarituri, de catarat, de ciclism etc. De asemenea, va fi construita o cladire destinata activitatilor complementare sportului si o magazie. Suprafata totala amenajata va ajunge la 18.860 mp, iar durata de executie a lucrarilor este de 12 luni de la emiterea ordinului de incepere a acestora.
Studiul de fezabilitate al proiectului a fost elaborat de societatea Routte-Construct Bacau.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
SIGM
Acvatot 2019
CDS
ness project
rigips
konsent
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
siniat
BogArt
quadratum
viarom
concelex
SSAB
theda mar
Arduro
noark
MAKITA
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander