Agenda Constructiilor
Duminica, 27 Septembrie 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - HAGAG a finalizat structura primelor trei cladiri ale proiectului H Pipera Lake
HAGAG a finalizat structura primelor trei cladiri ale proiectului H Pipera Lake
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 22 Mai 2020 17:09
Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe a finalizat structura primelor trei imobile aferente fazei I a proiectului rezidential de mare amploare H Pipera Lake. Lucrarile de constructie pentru urmatoarele doua cladiri sunt in derulare. Din totalul de apartamente disponibile in primele trei blocuri 60% au fost deja vandute.
Prima etapa a constructiei va livra 5 cladiri si un numar total de 435 de unitati de tip studio, 2 si 3 camere cu gradini sau terase proprii si penthouse-uri cu terase generoase, dispuse intr-un regim de inaltime de S+P+6E+7R. Livrarea primelor trei blocuri este programata pentru luna septembrie a anului curent. Totodata, Hagag Development Europe ofera clientilor interesati de achizitia unei locuinte in cadrul ansamblului H Pipera Lake facilitatea de a opta pentru rate direct la dezvoltator. Beneficiul presupune achitarea unui avans de minim 20% din valoarea apartamentului si plata de rate lunare pentru o perioada de pana la zece ani. Timpul de raspuns pentru aprobarea dosarelor este de cel mult 72 de ore de la depunerea solicitarii.
„In aceste momente dificile, provocatoare, prioritare pentru noi sunt siguranta si sanatatea angajatilor, colaboratorilor si clientilor nostri. Am implementat in toate santiere noastre masuri de preventie si protectie, precum si masuri foarte stricte de igiena si distantare sociala, premitand doar deplasarile necesare. De asemenea, am adoptat un program flexibil cu reguli riguroase in ceea ce priveste accesul in locatie si monitorizam constant starea de sanatate a echipelor prezente pe santier, asigurand astfel continutatea lucrarilor de constructie” a declarat Adelina Veneticu, Head of Sales Hagag Development Europe.
Proiectul se adreseaza cu precadere tinerilor care isi desfasoara activitea profesionala in companiile multinationale localizate in zona Pipera, dar si celor care doresc sa achizitioneze o locuinta departe de agitatia orasului si, in acelasi timp, aproape de toate punctele de interes necesare vietii urbane. H Pipera Lake este dezvoltat in baza conceptului de comunitate privata, multi-culturala, unde accentul este pus pe siguranta si confortul locatarilor, oferind servicii de tip Concierge, supraveghere video asistata, precum si de servicii de administrare a cladirilor si a spatiilor comune din cadrul complexului pe o perioada de timp de 15 ani de la livrarea proiectului.
„Ne-am adaptat rapid noii realitati si am ramas aproape de clientii nostri prin intermediul platformelor digitale. Echipele noastre de vanzari s-au concetrat pe a oferi clientilor o experienta digitala unica, profesionala, venind in intampinarea acestora cu solutii menite sa facilize procesul decizional. Pipera este, in prezent, unul dintre cele mai puternice hub-uri de business din Bucuresti, cu peste 65.000 de persoane care isi desfasoara activitatea in cladirile de birouri din zona. H Pipera Lake va aduce, cu siguranta, un plus de valoare zonei nu doar datorita investitiilor in infrastructura care va asigura acccesul in complex sau pozitionarii privilegiate, ci si prin ecologizarea imprejurimilor si amenajarea peisagistica a tuturor spatiilor verzi exterioare, generoase, ale proiectului”, a adaugat Adelina Veneticu.
Localizat pe malul lacului Pipera, in apropiere de polul de birouri in continua dezvoltare din zona, H Pipera Lake va include in total peste 1.350 de apartamente dispuse in 17 imobile cu un regim de inaltime de S+P+6E+7R, deservite de peste 1.600 de locuri de parcare, spatii verzi generoase, locuri de joaca, zona de promenada amenajata pe malul lacului, minimarket si farmacie amplasate in incinta ansamblului si gradini proprii pentru apartamentele de la parter. Toate unitatile ce urmeaza a fi livrate vor dispune de centrale termice prorii, sisteme de incalzire prin pardoseala, finisaje si executie de inalta calitate.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Elmas 375ALLBIMallbimCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
hilti
CELCO 2020
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere