Agenda Constructiilor
Marti, 27 Septembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - HAGAG va investi 60 milioane euro in modernizarea hotelului Susai, din Predeal
HAGAG va investi 60 milioane euro in modernizarea hotelului Susai, din Predeal
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 17 Nov 2021 06:07
Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a achizitionat hotelul Susai din statiunea montana Predeal si are in vedere investitii de circa 60 de milioane de euro pentru renovarea si modernizarea proprietatii, care va continua sa deserveasca segmentul hotelier.
Actualmente in faza de proiectare, viitorul proiect va purta numele de H Susai si va fi dezvoltat pe baza referintelor specifice conceptului international BIO & SPA hotel, care presupune integrarea a cat mai multe elemente verzi, alimentarea complexului cu energie provenita din surse regenerabile, restaurante certificate organic, aprovizionate din surse bio etc. Proprietarea va trece printr-un amplu proces de transformare si tinteste un standard de minim 5 stele. Odata finalizat, H Susai va fi administrat de un operator international, selectat ulterior de dezvoltator.
"Hagag Development Europe este un jucator bine pozitionat pe piata din Bucuresti, in special pe segmentul rezidential si in crestere pe cel de birouri, iar diversificarea ariilor pe care activam ramane una dintre directiile cheie de dezvoltare ale companiei. Aceasta noua achizitie reprezinta un pas important pentru consolidarea operatiunilor noastre in Romania, pavand calea catre noi oportunitati de business. In acest sens, urmarim sa adaugam in portofoliu noi active care sa ne permita extinderea cu succes pe piata hoteliera locala", a spus Yitzhak Hagag, cofondator si actionar al Hagag Development Europe.
 
 
Compania prospecteaza activ piata in cautare de noi active cu potential investitional si de dezvoltare si are in plan extinderea catre segmentul hotelier. Sunt vizate proprietati localizate in zonele centrale ale celor mai reprezentative orase din Romania, pentru care va investitorul va finanta lucrarile de reconversie si modificarile corespunzatoare transformarii acestora in unitati hoteliere de talie internationala.
***
Hagag Development Europe este un investitor si dezvoltator imobiliar specializat in proiecte rezidentiale, comerciale si hoteliere in Romania. Compania este implicata in achizitia, dezvoltarea, renovarea si administrarea mai multor cladiri si proiecte situate in zonele de lux si de dezvoltare ale Bucurestiului, precum si din alte zone alte tarii, si este singurul jucator de pe piata locala care plaseaza investitii semnificative in dezvoltarea si cresterea segmentului de nisa al reinnoirii urbane prin reconversia cladirilor vechi, istorice, cu prezenta arhitecturala unica.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
leviatan
viarom
BMI_Icopal
rigips
FRONTALE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
MAKITA
CELCO 2020
hilti
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere