Agenda Constructiilor
Marti, 28 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - HERCESA incepe lucrarile la a doua cladire a ansamblului Stellaris Residence
HERCESA incepe lucrarile la a doua cladire a ansamblului Stellaris Residence
Info-Santiere Publicat de AG&F 24 Apr 2024 12:13
Hercesa Romania anunta inceperea lucrarilor de constructie la a doua cladire a proiectului Stellaris Residencias, dezvoltat langa stadionul Steaua din Bucuresti si demararea vanzarilor celor 125 de apartamente din aceasta etapa pe 26 aprilie 2024. 
"Am inceput lucrarile de constructie la cea de-a doua cladire din Stellaris Residencias cu doua luni mai devreme decat era programat initial, ca urmare a succesului inregistrat cu prima cladire, care in prezent este vanduta in proportie de 80%, aproape 90% dintre cumparatori fiind utilizatori finali", a declarat Romeo Ghica, manager de operatiuni in cadrul Hercesa Romania. „Cea mai mare parte a cererii este in continuare reprezentata de apartamentele cu doua camere, singurele din mixul nostru care se incadreaza in plafonul de TVA de 9%. In cazul primei cladiri a Stellaris Residencias, apartamentele cu doua camere au fost alese in proportie de 60% de catre utilizatorii finali, in timp ce 40% au fost achizitionate ca investitie. In ceea ce priveste rezultatele vanzarilor pe care le-am inregistrat pana in prezent, unul dintre factorii de succes este progresul excelent al lucrarilor la infrastructura rutiera si de transport public din zona, un exemplu de parteneriat de succes intre mediul privat si autoritatile locale", a adaugat Romeo Ghica.
Amplasate intr-o zona cu acces facil la mijloacele de transport in comun (tramvaiul 41, metrou Parc Drumul Taberei), la parcuri, la unitati de invatamant si centre comerciale, cladirile rezidentiale din Stellaris Residencias vor beneficia de facilitati precum cate 3.000 de metri patrati de spatii verzi fiecare, terenuri de baschet, zone de relaxare si locuri de joaca pentru copii, toate acestea destinate exclusiv rezidentilor. In plus, proiectul include construirea de infrastructura rutiera si educationala: 2,7 kilometri de strazi, o gradinita si o scoala cu clasele I-VIII. 
Stellaris Residencias este al doilea proiect rezidential de anvergura dezvoltat de Hercesa Romania in Bucuresti dupa Vivenda Residencias si va cuprinde un total de 4.500 de apartamente. Prima faza a Stellaris Residencias presupune o investitie de 59 de milioane de euro, va fi construita in patru etape si va cuprinde 482 de apartamente. Prima cladire rezidentiala din Stellaris Residencias, cu un total de 129 de apartamente, are ca termen de finalizare sfarsitul anului 2024 Lucrarile au fost demarate in iulie 2023 si in prezent lucrarile se afla la faza de structura a ultimului etaj, finisaje si instalatii, cu un progres general de 70% din total, conform graficului. Lucrarile la a doua cladire, care are ca termen de finalizare sfarsitul anului 2025, sunt in prezent la faza de sapatura pentru fundatii. 
 
 
Hercesa Romania 20 de ani: 1.000 de apartamente livrate si 1.000 in constructie/in pregatire
Hercesa este prezenta pe piata din Romania din anul 2004 si a livrat de atunci 1.000 de apartamente in proiectul Vivenda Residencias din zona Titan din Bucuresti. In 2012, Hercesa Romania a redeschis Hotelul Cismigiu, aflat in prezent tot in portofoliul companiei. 
In prezent, Hercesa Romania are in constructie si in pregatire 1.000 de apartamente in proiectele Stellaris Residencias si Vivenda Residencias. In afara de primele doua cladiri din Stellaris Residencias, Hercesa Romania construieste in Vivenda Residencias blocul L, un concept cu doar doua apartamente pe etaj, situat langa supermarketul Lidl. Blocul L are termen de finalizare septembrie 2024 si cuprinde 80 de apartamente cu 3 si 4 camere, cu suprafete utile totale cuprinse intre 82 mp si 115 mp. 
In acest an, compania va incepe lucrarile de constructie la Blocul D, prima etapa a ultimei faze a Vivenda Residencias, care presupune o investitie de peste 9 milioane de euro, are ca termen de finalizare septembrie 2025 si va cuprinde 73 de apartamente din totalul de aproape 400 de unitati care vor fi dezvoltate in aceasta etapa a proiectului.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
Ubitech
ness project
Acvatot 2019
rigips
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
concelex
ERBASU CONSTRUCT
noark
quadratum
siniat
leviatan
theda mar
EDIT-Structural
viarom
CDS
konsent

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
ef-de-n
top 500
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander