Agenda Constructiilor
Sambata, 05 Decembrie 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - IMPACT finalizeaza etapa intai Luxuria Domenii si continua constructia fazelor 2 si 3
IMPACT finalizeaza etapa intai Luxuria Domenii si continua constructia fazelor 2 si 3
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 06 Mai 2020 16:13
Bergamot Developments S.R.L., societate detinuta de Impact Developer & Contractor, anunta finalizarea primei faze a proiectului Luxuria Domenii Residence, ce va avea loc in a doua jumatate a lunii mai. Clasat in categoria premium, ansamblul rezidential este pozitionat in noul pol de business al capitalei, unde vor activa peste 20.000 de corporatisti, aspect ce mentine un grad ridicat de interes pentru locuintele din proximitate.
Lucrarile de constructie a primei faze, denumita A2, au inceput in luna martie 2018 si s-au finalizat recent, odata cu receptia realizata impreuna cu institutiile statului si intabularea imobilelor, urmand ca apartamentele sa fie predate incepand cu data de 15 mai 2020.
Ansamblul a fost proiectat inca de la inceput pentru a se incadra in clasa energetica A si in categoria cladirilor verzi, primind certificarea Breeam Excellent, ceea ce reprezinta o aliniere la standardele internationale ale constructiilor cu obiectiv locativ. Prima faza insumeaza 232 de apartamente si include garsoniere, studiouri, apartamente cu 2, 3 si 4 camere si penthouse-uri de 4 si 5 camere.
La 31 decembrie 2019, gradul de rezervare era de 55% din apartamentele primei faze, in topul preferintelor fiind apartamentele cu 2 camere. Clientii au demonstrat interes si pentru studiouri, in aceeasi masura ca pentru apartamentele cu 3 camere, clasamentul fiind urmat de apartamentele si duplexurile cu 4 camere.
„In ciuda distorsiunilor create in prezent de raspandirea virusului Coronavirus SARS - COV – 2 piata imobiliara din Romania isi pastreaza un fundament sanatos, bazat atat pe o cerere sustenabila, cat si pe un sector de industrie matur, sustinut de dezvoltatori cu resurse financiare solide. De aceea, credem ca in perioada imediat urmatoare, segmentul imobiliar rezidential va reveni relativ rapid la normal, in special in ceea ce priveste segmentul constructiilor noi. De aceea, in prezent, am adoptat o serie de masuri de protectie a personalului impotriva raspandirii noului virus, ceea ce ne-a permis continuarea executarii planului lucrarilor de contructie, astfel incat sa putem respecta termenul de livrare asumat pentru prima faza a proiectului. Avand in vedere si planurile anuntate ale autoritatilor, de ridicare treptata a masurilor de izolare, suntem increzatori ca vom putea respecta termenele de finalizare si pentru urmatoarele 2 faze: 268 de apartamente cu predare in luna decembrie 2020, respectiv 130 de apartamente, in luna aprilie 2021. La acest moment, lucram in paralel la toate trei fazele proiectului, intr-un ritm care ne asigura atingerea acestor obiective”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.
In contextul unei noi perspective asupra stilului de viata si a modului de raportare la propria locuinta, Luxuria Domenii Residence satisface multe din nevoile cetateanului modern, care doreste sa faca o schimbare in bine si sa acceada la urmatorul nivel, prin calitatea traiului sau.
Luxuria ofera un context de locuire occidental intr-o zona buna a Bucurestiului, facilitati multiple in ansamblu: parcari exclusiv subterane, parc cu gradini tematice, centre de fitnesss, lounge, receptii disponibile 24/7, locuri de joaca pentru copii, acces securizat, paza umana si supraveghere video. Punctele de interes din proximitate acopera nevoile oamenilor de business, dar si ale familiilor: parcuri (5 min de condus pana la Parcul Herastrau), spitale, unitati educationale, restaurante si cluburi si centre de wellness. Conectivitatea fata de puncte cheie inseamna acces facil in centrul orasului, centre de business si catre aeroport, ceea ce diminueaza timpul petrecut in trafic.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19AUTODESKelmas_1octVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
CELCO 2020
Acvatot 2019
rigips
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere