Agenda Constructiilor
Miercuri, 16 Octombrie 2024
Home - Stiri - Info-Santiere - Libra Bank sustine Metropolitan Group pentru finalizarea Elie Saab Towers in 2025
Libra Bank sustine Metropolitan Group pentru finalizarea Elie Saab Towers in 2025
Info-Santiere Publicat de AG&F 15 Oct 2024 11:37
Metropolitan Group, in parteneriat cu Libra Bank continua colaborarea privind executarea lucrarilor de constructie si finalizarea proiectului rezidential de lux Elie Saab Towers, care vor fi gata pana la finalul anului 2025. 
In urma obtinerii noii autorizatii de recompartimentare pentru ansamblul rezidential Elie Saab Towers din Daniel Danielopolu 90, continua si parteneriatul cu Libra Bank, care va sustine finantarea proiectului pana la finalizarea acestuia.
”Ne bucuram de un numar impresionant de solicitari si de interesul pe care il manifesta potentialii si viitorii clienti. De asemenea, viitorii rezidenti apreciaza calitatea constructiei, finisajele high-end, sistemul tehnologic unic pe care il implementam in Romania: tavan radiant, recuperator de caldura, centralizat cu toate automatizarile realizate prin sistemul smart home (ventilo-convectori). Prin toate aceste facilitati si stilul de viata pe care il ofera acest impresionant ansamblu rezidential, putem spune ca reusim sa asezam Bucurestiul pe harta celor mai importante capitale la nivel mondial. In sfarsit vom avea in Romania un ansamblu rezidential ce ofera calitatea serviciilor la standardele hotelurilor de 5 stele de nivel mondial”, a declarat Daniel Dragulin, dezvoltator Elie Saab Towers si partener Metropolitan Group.
 
 
Turnurile Elie Saab se construiesc intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale Bucurestiului, in nordul capitalei, stabilind un nou reper pentru locuinta de lux la comanda si dand tonul pentru un stil de viata luxos. Proiectul, cunoscut anterior sub numele de Crown Towers, are o structura compusa din doua turnuri (2S+P+Mz+13E). La nivelul parterului si mezaninului, cele doua corpuri de cladire au functiune comuna din punct de vedere arhitectural, dar structural acestea sunt separate prin rost seismic, potrivit specialistilor Concept Structure, care au realizat structura de rezistenta a cladirilor.
Ansamblul rezidential va include un numar total de 141 de resedinte opulente cu 2, 3 si 4 dormitoare si 3 penthouse-uri exclusiviste, care dispun de o varietate de balcoane si terase cu vederi uluitoare asupra orasului.
Facilitatile Elie Saab Towers vor fi adaptate tuturor nevoilor rezidentilor, care vor beneficia de un club house, de o gradina de 2.000 mp, amenajata cu un loc pentru petreceri si evenimente in aer liber si cu bucatarie de vara. De asemenea va dispune si de un centru SPA, o sala de fitness de ultima generatie, bar cu pian, serviciu de receptie 24/7, parcare cu valet, precum si de un loc de joaca pentru copii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
SEPTEMBRIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 185 (Septembrie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SIGM
DRS
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
MAKITA
BogArt
noark
CDS
concelex
strabag nivel 1
viarom
konsent
EDIT-Structural
ness project
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Arduro
ELECTROGRUP
Acvatot 2019
SSAB
rigips
quadratum
leviatan

Parteneri

HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
econet
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander
urmarirea comportarii in timp a constructiilor<