Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Ianuarie 2020
 
Home - Stiri - Info-Santiere - LICITATIE de 40 milioane euro pentru constructia variantei de ocolire Zalau
LICITATIE de 40 milioane euro pentru constructia variantei de ocolire Zalau
Info-Santiere Publicat de AG&F 30 Mai 2019 06:00
Autoritatea contractanta reprezentata de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR SA) a anuntat recent in cadrul SEAP ca are in vedere atribuirea, prin licitatie deschisa, a contractului  de proiectare si executie pentru obiectivul de investitii denumit „Varianta de ocolire a Municipiului Zalau intre DN 1F km 79+625 - DJ 191C”.
Potrivit autoritatii contractante, obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru constructia variantei de ocolire a municipiului Zalau, intre DN 1F km 79+625 - DJ 191C, in conformitate cu prevederile contractului de proiectare si executie. Finantarea este asigurata atat din fonduri bugetare, cat si din fonduri UE, prin Programul Operational Infrastructura Mare – POIM. Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost stabilit la 31 iulie 2019, ora 15:00, iar ofertele – atribuite pe baza criteriului celui mai bun raport calitate-pret, in cadrul caruia componenta financiara conteaza in proportie de 50% - trebuie sa fie valabile pana la 31 ianuarie 2020.
Totodata, potrivit legii, incheierea contractului de achizitie publica (avand o valoare totala estimata de 189.257.405,85 lei) este conditionata de obtinerea/ aprobarea finantarii lucrarilor din fonduri de la bugetul de stat si/ sau fonduri europene nerambursabile, semnarea contractului fiind posibila doar in situatia in care se respecta dispozitiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intra sub incidenta legislatiei privind finantele publice.
CNAIR SA mai precizeaza ca, in conformitate cu prevederile art. 160, alin. (1) din Legea nr. 98/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, termenul-limita pana la care orice operator economic interesat de participarea la procedura de achizitie publica are dreptul de a solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este cu 21 zile inainte de termenul-limita de depunere a ofertelor (in acest caz, cu 21 de zile inainte de 31 iulie 2019, ora 15:00). In conformitate cu prevederile art. 160 alin. (2) din Legea 98/2016 cu modificarile si completarile ulterioare, autoritatea contractanta stabileste doua termene-limita in care va raspunde tuturor solicitarilor de clarificare/ informatiilor suplimentare, dupa cum urmeaza: primul termen-limita este cu 40 zile inainte de termenul-limita de depunere a ofertelor, iar al doilea termen-limita este cu 12 zile inainte de termenul-limita de depunere a ofertelor. Cele doua termene de raspuns la clarificari nu afecteaza dreptul operatorilor economici de a adresa solicitari de clarificare pe parcursul intregii perioade care se scurge de la momentul publicarii anuntului de participare (23 mai 2019, ora 17:57) si pana la termenul-limita stabilit cu 21 zile anterior termenului-limita de depunere a ofertelor. Cu toate acestea, avand in vedere faptul ca autoritatea contractanta are obligatia de a raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificare, sens in care aceasta trebuie sa isi aloce un termen rezonabil pentru procesarea solicitarilor de clarificare si formulare a raspunsurilor care se impun, la primul termen de raspuns la clarificari, autoritatea contractanta va raspunde tuturor solicitarilor de clarificare adresate de operatorii economici in intervalul de la publicarea anuntului de participare si pana la data la care se implineste termenul cu 50 de zile anterior datei-limita de depunere a ofertelor, iar la al doilea termen de raspuns, autoritatea contractanta va raspunde restului de solicitari de clarificare adresate pana la termenul-limita cu 21 zile anterior datei-limita de depunere a ofertelor. In functie de complexitatea solicitarilor de clarificare adresate de operatorii economici, pentru care raspunsurile ar trebui publicate la primul termen indicat anterior, autoritatea contractanta isi rezerva dreptul de a publica raspunsurile la clarificarile respective la al doilea termen stabilit in documentatia de atribuire. Termenele de raspuns la clarificari au fost stabilite astfel incat operatorii economici sa aiba o perioada adecvata pentru analizarea documentatiei de atribuire si, ulterior, pentru elaborarea ofertelor, prin prisma raspunsurilor oferite de autoritatea contractanta. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareACADLUMION

Autentificare

 
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere