Agenda Constructiilor
Miercuri, 18 Septembrie 2019
 
Home - Stiri - Info-Santiere - LICITATIE de lucrari de reabilitare termica de 130 milioane lei in Sectorul 3
LICITATIE de lucrari de reabilitare termica de 130 milioane lei in Sectorul 3
Info-Santiere Publicat de AG&F 24 Mai 2019 06:00
Municipiul Bucuresti (Primaria Capitalei), in calitate de autoritate contractanta, organizeaza o licitatie deschisa ce vizeaza atribuirea unor contracte de executie a unor lucrari de reabilitare termica in cadrul programului local multianual privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte din Municipiul Bucuresti - Sectorul 3 - 22 de loturi. Valoarea totala estimata a contractelor este de 129.689.343,4 lei, fara TVA, iar ofertele pot fi depuse pentru unul sau mai multe loturi, criteriul atribuirii fiind cel mai bun raport calitate-pret, in timp ce finantarea se asigura din fonduri publice. Ofertele trebuie sa fie valabile pana la 7 ianuarie 2020, iar data-limita pentru depunerea acestora s-a fixat la 8 august 2019, ora 15.00.
Entitatea contractanta informeaza ca operatorii economici interesati de acest contract trebuie sa aiba capacitatea de a realiza lucrarile privind cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte din Sectorul 3 conform caietului de sarcini. Numarul de zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data-limita de depunere a ofertelor este 60 zile pentru prima sesiune si de 30 zile inainte de data-limita de depunere a ofertelor pentru a doua sesiune, iar autoritatea contractanta va raspunde tuturor solicitarilor inainte cu 45 de zile fata de data-limita de depunere a ofertelor pentru prima sesiune si 15 zile fata de data-limita de depunere a ofertelor pentru a doua sesiune de clarificari.
In plus, conform anuntului, autoritatea contractanta are obligatia de a stabili oferta castigatoare pe baza criteriului de atribuire precizat in documentatia de atribuire, respectiv „cel mai bun raport calitate-pret”. Propunerea tehnica va fi intocmita in conformitate cu solicitarile din caietul de sarcini si se va completa formularul de oferta tehnica din documentatia de atribuire. Evaluarea ofertelor se realizeaza prin acordarea, pentru fiecare oferta in parte, a unui punctaj rezultat ca urmare a aplicarii algoritmului de calcul stabilit. Clasamentul ofertelor se stabileste prin ordonarea descrescatoare a punctajelor. Oferta declarata castigatoare este oferta clasata pe primul loc care, dupa aplicarea criteriului de atribuire, a obtinut punctajul cel mai mare. In cazul in care doua sau mai multe oferte se claseaza pe primul loc, cu punctaje egale, departajarea se va face avand in vedere punctajul obtinut la factorii de evaluare in ordinea descrescatoare a ponderilor acestora. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADLicente bim

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 145 (Septembrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere