Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Licitatie elaborare documentatii DALI pentru Muzeul National de Istorie a Romaniei
Licitatie elaborare documentatii DALI pentru Muzeul National de Istorie a Romaniei
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 09 Ian 2024 16:26
Ministerul Culturii a publicat in cadrul SEAP un anunt de participare la licitatia pentru elaborarea serviciilor de elaborare a documentatiei DALI pentru obiectivul de investitie "Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR) din Bucuresti". Valoarea acestei achizitii a fost estimata in cadrul Notei Conceptuale elaborate de catre beneficiar la 10,5 milioane de lei (fara TVA), reprezentand 2,13 milioane de euro. Durata de implementare a contractului este de 6 luni.
Contractul va fi atribuit pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40%, iar cea tehnica de 60%, astfel: experienta profesionala a expertilor-cheie (40%) si demonstrarea unei metodologii adecvate de implementare a contractului, precum si o planificare adecvata a resurselor umane si a activitatilor (20%).
Termenul-limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este stabilit la data de 11 martie 2024, ora 15:00.
Proiectul de consolidare si restaurare a cladirii MNIR beneficiaza de o finantare de 100 de milioane de euro, finantarea fiind asigurata printr-un imprumut de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE).
Muzeul National de Istorie a Romaniei din Bucuresti va deveni al doilea cel mai mare monument istoric consolidat si restaurat in Romania, cu o suprafata totala de 32.000 mp, dupa Palatul Culturii din Iasi, unde investitia realizata prin Unitatea de Management a Proiectului din cadrul Ministerului Culturii a fost de 26,4 milioane de euro, in perioada 2007-2016.
In cadrul celui de-al treilea Acord-cadru cu BDCE, Ministerul Culturii finanteaza proiecte de investitii pentru alte sapte obiective de patrimoniu si infrastructura culturala: Teatrul National si Opera Romana din Cluj, Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova, o noua sala de concerte in Iasi destinata Operei Nationale Romane Iasi, Vila "Ion I.C. Bratianu" din Bucuresti, Conacul "Varnav Liteanu" de la Liteni, judetul Suceava, Vila "Florica" de la Stefanesti, judetul Arges, Muzeul Revolutiei Anticomuniste de la Timisoara.
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
BogArt
quadratum
rigips
noark
SSAB
ness project
Arduro
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
EDIT-Structural
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
CDS
SIGM
strabag nivel 1
Acvatot 2019
konsent
theda mar
concelex
viarom

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander