Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Lucrarile la noul stadion Eroii Timisoarei se afla in etapa de executie a fundatiilor
Lucrarile la noul stadion Eroii Timisoarei se afla in etapa de executie a fundatiilor
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 13 Mai 2024 15:20
Dupa doua luni de la startul lucrarilor la noul stadion Eroii Timisoarei, lucrarile de constructii au ajuns la stadiul de executie a fundatiilor si se desfasoara conform graficului agreat. Antreprenorul general desemnat al proiectului, Tehnodomus, construieste noua arena in colaborare cu mai multe societati subcontractoare, respectiv: Techno Montaj Sistem, Instal Gas Corporation, Energo Proiect, Atelier Decumanus, Contact Plus si MC General Construct Alfa.
Stadionul Eroii Timisoarei va avea o suprafata de peste 9.000 mp, 10.100 de locuri si va fi construita in urmatorii 3 ani. Langa viitoarea arena va fi amenajat si un parc cu loc de joaca, precum si o parcare cu peste 450 locuri, care va putea fi folosita si de locuitorii din zona. Valoarea investitiei este de aproximativ 120 de milioane de lei.
"Intreaga zona va fi reabilitata, astfel incat va creste calitatea vietii pentru locuitorii de aici. Stadionul a fost gandit ca un spatiu care sa gazduiasca atat competitii sportive la norme UEFA, cat si concerte si evenimente pentru intreaga comunitate", a transmis Primaria Municipiului Timisoara.
Proiectul urmeaza sa fie finalizat in doi ani, iar viitorul stadion va putea gazdui atat competitii oficiale de fotbal, cat si antrenamentele echipelor din centrele de copii si juniori. De asemenea, acesta va fi o locatie optima pentru evenimente si concerte mari.
 
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
noark
BogArt
leviatan
MAKITA
quadratum
siniat
theda mar
strabag nivel 1
konsent
concelex
ness project
rigips
CONCEPT STRUCTURE
CDS
viarom
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
Acvatot 2019

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander