Agenda Constructiilor
Joi, 01 Decembrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Info-Santiere - MDLPA a lansat in dezbatere publica HG pentru constructie stadion Gheorghe Hagi
MDLPA a lansat in dezbatere publica HG pentru constructie stadion Gheorghe Hagi
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 05 Oct 2022 11:32
Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA) a lansat in consultare publica Hotararea Guvernului pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai Stadionului 'Gheorghe Hagi' din Constanta.
Stadionul va avea o capacitate de 18.000 locuri, iar obiectivul va mai include un teren de antrenament pentru fotbal si atletism (pista cu 6 culoare), cu o tribuna cu 1.000 de locuri, o cladire de vestiare pentru antrenament, amenajari exterioare - cai de acces, promenada, alei, drumuri si platforme, retele de utilitati; imprejmuire, amenajari peisagistice.
Stadionul va avea urmatoarele zone conforme cerintelor de clasificare UEFA 4 (nivel maxim): pentru jucatori si oficiali (arbitri, insotitori etc.), pentru spectatori, VIP si VVIP; jurnalisti; personalul tehnic si auxiliar.
Investitia include zonele de parcare pentru jucatori si oficiali, pentru cele 2 autocare ale echipelor si 10 autoturisme ale oficialilor, spatiu de parcare de minimum 150 de locuri pentru VIP.
Zonele de parcare pentru spectatori sunt asigurate de jur imprejurul stadionului pe o raza de maximum 1 km. Numarul de locuri de parcare pentru autoturisme este de circa 10% din capacitatea stadionului (1.800 locuri) si pentru cel putin 30 de autocare pentru suporterii echipei oaspete.
In plus, fata de functiunile de baza, cladirea stadionului urmeaza sa integreze sali de antrenament, centru de conferinte, cel putin 6 sali cu capacitate de 20-40 locuri si spatii conexe, spatiu expozitional, spatii administrative, comerciale si de alimentatie publica.
Durata de proiectare a obiectivului de investitii este de 7 luni si cea executie - 21 de luni.
Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 480 milioane de lei, din care 474 milioane de lei prin "CNI"- SA si 6 milioane de lei prin UAT Municipiul Constanta, preturi valabile la data de 24 iunie 2022.
 
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
OCTOMBRIE
2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 170 (Octombrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
CELCO 2020
leviatan
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
viarom
leviatan
Ubitech
BMI_Icopal
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
hilti
Acvatot 2019
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere tamplarie aluminiu