Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Mai 2024
STIHL
Home
NORDIS Group Mamaia edifica 1400 de apartamente si 10000 mp spatii comerciale Imprimare Email
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 08 Apr 2021 12:21
Nordis Group, companie imobiliara specializata in dezvoltarea de ansambluri hoteliere si rezidentiale de lux, anunta extinderea proiectelor de pe litoralul romanesc prin achizitionarea unor noi terenuri de peste 23.000 de metri patrati in continuarea complexului Nordis Mamaia 5*****. Astfel, acesta devine cea mai mare dezvoltare hoteliera si rezidentiala din Romania, cu investitii finale de peste 200 de milioane de euro.
Constructia la aceasta faza a proiectului, pe o suprafata noua de aproape 20.000 de metri patrati de teren, va incepe spre sfarsitul acestui an, dupa lansarea hotelului Nordis Mamaia 5*****, cel mai mare hotel din Romania, si va include un total de peste 1.400 de noi apartamente premium si peste 10.000 metri patrati de spatii comerciale.
Totodata, pe un alt teren recent achizitionat, cu o suprafata de peste 3.000 de metri patrati, va fi construita o parcare moderna cu 11 etaje, care va include peste 1.200 de locuri de parcare si servicii de valet parking. Printre facilitatile noii zone a ansamblului se numara plaja proprie, restaurante si cafenele, spatiu de promenada, loc de joaca pentru copii, patinoar, targ de Craciun, spatii care se alatura facilitatilor existente din prima etapa a proiectului si anume SPA, piscine, cinematograf, sali de conferinta, restaurante si cafenele, galerie comerciala, plaja de peste 20.000 de metri patrati.
Intreg ansamblul Nordis Mamaia 5***** va cuprinde peste 3.000 de camere de hotel si apartamente, dar si peste 20.000 de metri patrati de spatii de retail. Astfel, in urma unei investitii de peste 200 de milioane de euro, va deveni cea mai mare dezvoltare imobiliara de pe litoralul romanesc si una dintre cele mai mari investitii din Romania.
„Ne-am propus sa aducem in Romania produse imobiliare exceptionale, care depasesc cele mai inalte standarde de calitate. Cererea pentru prima etapa a proiectului a depasit asteptarile noastre cele mai optimiste, clientii nostri au apreciat atentia deosebita la detalii, arhitectura, designul interior si, mai ales, materialele de calitate pe care le folosim si desi ne-am confruntat cu diverse piedici in aceasta perioada incerta, suntem astazi foarte aproape de deschiderea unui ansamblu exclusivist de exceptie pe litoralul romanesc. De aceea, am cumparat noile suprafete de teren, astfel incat prin extinderea Nordis Mamaia sa venim in intampinarea clientilor nostri cu apartamente de lux, care propun un stil de viata premium, cu toate facilitatile si serviciile unui hotel de 5 stele. Facem acest lucru pentru ca romanii isi doresc locuinte la un standard inalt cu facilitati excelente. La fel de important este faptul ca Nordis Group ofera o noua sansa turismului romanesc, punand Romania pe harta destinatiilor de lux, lucru de care suntem siguri ca romanii se simt mandri”, a declarat Emanuel Postoaca, Fondator Nordis Group.
Intreg complexul va fi deschis 12 luni pe an si va include si o galerie comerciala premium cu boutique-uri ale unor branduri de lux, cazino, o clinica de servicii medicale si de kinetoterapie, un muzeu de arta contemporana, astfel incat locuirea aici sa ofere toate facilitatile unui stil de viata la superlativ, dar si o grandioasa sala de evenimente pentru concerte sau evenimente sportive.
Nordis Mamaia 5*****, complex mixt cu hotel si ansamblu rezidential de lux, va finaliza anul acesta prima etapa
In prezent, prima etapa a ansamblului rezidential si hotelier Nordis Mamaia 5***** are un grad de ocupare de peste 80%. Constructia cuprinde 747 camere si apartamente de hotel si 613 apartamente rezidentiale si dispune de cel mai mare SPA de pe litoralul romanesc, cu o suprafata de peste 3.200 mp.
Prin intermediul acestui proiect, dezvoltatorul a adus un concept nou pe piata din Romania: investitia intr-o camera de hotel care genereaza bani pentru proprietar si care se va bucura si de o vacanta de 5*****, timp de o saptamana, in fiecare an, inclusa in pachetul oferit de Nordis.
Investitorii pot achizitiona camere de hotel, care sunt ulterior inchiriate de catre dezvoltator. Astfel, fiecare proprietar va primi lunar o chirie fixa fara sa mai aiba in grija sarcinile conexe, cum ar fi intretinerea spatiului achizitionat, inchirierea catre turisti sau perioadele fara flux de clienti. Investitorii care aleg sa profite de acest concept inovator pentru piata din Romania beneficiaza de un randament garantat de 7%, camerele urmand sa fie subinchiriate in regim hotelier turistilor. Investitia in prima etapa a ansamblului Nordis Mamaia 5***** s-a ridicat la aproximativ 90 de milioane de euro.
 
ABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
concelex
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
noark
MAKITA
ness project
strabag nivel 1
leviatan
Acvatot 2019
CDS
EDIT-Structural
viarom
theda mar
konsent
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
AICPS_30
econet
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander