Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Noul centru Porsche de langa Aeroportul Cluj-Napoca este in autorizarea constructiei
Noul centru Porsche de langa Aeroportul Cluj-Napoca este in autorizarea constructiei
Info-Santiere Publicat de AG&F 21 Mai 2024 11:00
Porsche deruleaza o investitie de proportii la Cluj, unde va demara constructia celui de-al doilea Centru din Romania al marcii. In prezent, proiectul arhitectural al noului spatiu este aprobat, iar constructia se afla in stadiul de autorizare.
”Pentru marca Porsche, aceasta investitie de la Cluj este una strategica, in conformitate cu planurile noastre de dezvoltare si sustenabilitate in Romania si in regiune”, spune Alin Tapalaga, Director General al Porsche Inter Auto Romania. ”Ca Importator Porsche in Romania, am implinit anul trecut 25 de ani pe piata locala, Centrul Porsche Bucuresti a implinit 10 ani, detinem si un service autorizat in Timisoara, astfel ca am considerat oportun momentul deschiderii unui al doilea Centru Porsche in tara, intr-o zona in care marca este foarte apreciata si asteptata de clientii nostri. Noul spatiu va contine atat un showroom de prezentare, cat si un nou atelier de service.
 
 
Construita la cele mai inalte standarde, cladirea va fi una verde, durabila, investitia fiind aliniata la standardele noastre de reducere a emisiilor si conservare a resurselor naturale, atat prin procesul de productie si prin hibridizarea si electrificarea gamei de automobile, cat si prin construirea unor showroom-uri eco-friendly.”
Constructia noului spatiu va fi demarata in acest an, imediat dupa primirea tuturor aprobarilor de constructie necesare. Finalizarea constructiei este planificata pentru anul 2025.
Noul Centrul Porsche Cluj va avea un showroom de prezentare de aprox. 600 mp si un service autorizat Porsche, care va avea o suprafata de 870 mp. Spatiul va beneficia de toate facilitatile moderne si constructia va fi realizata pe baza noii identitati corporative a Porsche AG, la cele mai inalte standarde.
 
 
Personalul va fi acreditat Porsche, iar training-urile consilierilor de vanzari si service vor fi efectuate la producator, respectand cele mai riguroase cerinte. Personalul din service va beneficia de tot sprijinul, know-how-ul si experienta Centrului Porsche Bucuresti, care efectueaza lucrari electrice cu grad mare de dificultate, fiind in acest moment un Hub HV important la nivel regional in Europa Centrala si de Est.
”Porsche are deja o prezenta puternica in Cluj-Napoca prin MHP Romania si Porsche Engineering, ambele companii fiind detinute de catre Porsche AG Stuttgart”, spune Adrian Pascu, Director Executiv Importator Porsche. ”In plus, noi suntem deja foarte vizibili in Cluj, prin implicarea noastra locala in turneul de tenis Transylvania Open inca de la prima editie, cu o traditie de 4 ani. Piata noastra creste in Cluj, portofoliul nostru de clienti din zona devine din ce in ce mai mare, la fiecare road-tour in zona observam un interes crescut pentru modelele Porsche, astfel ca aceasta investitie era foarte necesara si solicitata. Asa ca ne bucuram sa putem spune azi ferm: da, al doilea Centru Porsche din Romania va fi deschis la Cluj!”
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
rigips
strabag nivel 1
viarom
leviatan
Acvatot 2019
noark
CONCEPT STRUCTURE
siniat
theda mar
MAKITA
concelex
Ubitech
ness project
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
konsent

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander