Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - ONE United extinde complexul residential Neo Mamaia cu inca 200 de unitati locative
ONE United extinde complexul residential Neo Mamaia cu inca 200 de unitati locative
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 09 Dec 2020 16:52
Situat in cea mai cautata zona a statiunii Mamaia, complexul rezidential Neo Mamaia dezvoltat pe litoral de compania One United Properties va beneficia de o extindere care va permite construirea unor noi apartamente boutique. Dezvoltatorul imobilar anunta achizitia a cinci terenuri in imediata vecinatate a primului ansamblu Neo Mamaia, extinzand deschiderea frontala la mare a complexului pana la peste 250 de metri.
Pe noile terenuri achizitionate, dezvoltatorul va putea creste astfel oferta de apartamente boutique din brandul Neo Mamaia, cu regim redus de inaltime, cu peste 200 de apartamente. Astfel extins, ansamblul Neo Mamaia se va contura ca un complex rezidential exclusivist, cu apartamente cu design contemporan si vederi panoramice la Marea Neagra. Complexul este prima dezvoltare rezidentiala din Mamaia care are parcarea integral subterana. Totodata, plaja din aceasta zona a statiunii Mamaia a fost largita cu inca 40 de metri, destinati turistilor, in cadrul proiectului amplu de stopare a eroziunii costiere implementat cu fonduri europene.
In prezent, dezvoltatorul a finalizat prima faza a ansamblului Neo Mamaia pe o suprafata de 2,348 mp, a carui constructie a inceput in toamna lui 2018, iar aceasta este deja precontractata in proportie de peste 90%. Inconjurat de plaje si restaurante, situat in cea mai cautata zona pentru vacanta si entertainment a statiunii, cu acces direct la plaja privata, imobilul ofera 50 de apartamente impartite pe doua scari si o parcare subterana generoasa. Cea mai mare parte a fatadei este ventilata, insa, in mod exceptional, fatada orientata catre mare este un perete cortina de sticla special proiectat pentru a atenua zgomotul si radiatiile. Apartamentele au vedere frontala sau laterala la mare si o inaltime libera in camere de aproximativ 3 metri, finisaje premium, piatra naturala si inchideri de sticla pe terase, paza si supraveghere video permanenta. Atriumul generos de circa 400 mp, receptia spectaculoasa cu design semnat de Lemon Interior Design, serviciile de spalatorie si curatenie oferite de catre un concierge profesionist, dar si nivelul ridicat de intimitate oferit prin modul in care a fost conceput Neo Mamaia, toate confera un plus de siguranta a calitatii oferite.
Neo reprezinta o divizie a companiei One United Properties lansata in a doua jumatate a anului 2018 si dedicata proiectelor rezidentiale exclusiviste de tip boutique, realizate la aceleasi standarde de top pe care le practica dezvoltatorul. In prezent, in portofoliul Neo se regasesc, pe langa Neo Mamaia, si Neo Timpuri Noi, estimat pentru livrare in Q2 2021, Neo Floreasca Lake, estimat pentru finalizare in 2022, dar si Neo Herastrau Park, ale carui lucrari de constructie vor fi demarate anul viitor.
Actionariatul companiei Neo Properties Development se imparte intre Octavian Avramoiu care si coordoneaza activitatea zilnica a companiei (15%) si One United Properties (85%).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
Ubitech
noark
konsent
Acvatot 2019
theda mar
viarom
EDIT-Structural
quadratum
MAKITA
strabag nivel 1
rigips
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
ness project
concelex
ERBASU CONSTRUCT
siniat

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander