Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Info-Santiere - ONE United Properties a obtinut autorizatia de construire pentru One Lake Club
ONE United Properties a obtinut autorizatia de construire pentru One Lake Club
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 08 Nov 2022 16:06
One United Properties, principalul investitor si dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Romania, a obtinut autorizatia de construire pentru One Lake Club, dezvoltare imobiliara premium de amploare, cu peste 600 de apartamente, localizata pe malul Lacului Tei. Valoarea bruta a dezvoltarii este de 219,4 milioane de euro, complexul fiind estimat a fi finalizat in cursul anului 2025.
One Lake Club este o dezvoltare rezidentiala exclusivista, care propune un concept unic pe piata din Bucuresti in acest moment: 7 turnuri inalte situate chiar pe malul lacului, ceea ce va oferi viitorilor rezidenti privelilsti spectaculoase, redesenand stilul de viata urban in apropierea naturii.
„Cu o pozitionare de exceptie, pe malul Lacul Tei, One Lake Club se inscrie in linia dezvoltarilor de amploare pe care ne-am propus sa le livram si, totodata, confirma obiectivul companiei de a revitaliza zone cu potential crescut din Bucuresti si de a crea adevarate comunitati. Aceasta dezvoltare este una dintre cele mai ample regenerari urbane din oras, o dezvoltare ce va integra turnuri rezidentiale cu apartamente moderne si facilitati comerciale si de relaxare. Confortul de acasa va fi bine definit la One Lake Club prin apartamentele spatioase, privelistile unice catre lac, principiile durabile ale cladirilor, designul inovator, precum si multe servicii integrate pentru comunitatea One”, spune Beatrice Dumitrascu, CEO Residential Division One United Properties.
One Lake Club va oferi un total de 663 de apartamente, atat studiouri, cat si cu unul, doua, trei sau patru dormitoare. In plus, dezvoltarea propune si o colectie exclusivista de apartamente elegante cu gradina proprie si penthouse-uri spatioase cu tavan inalt, ferestre din podea pana in tavan si vederi panoramice spectaculoase catre lac, parc si oras. Acestora li se vor adauga 10 spatii comerciale si un total de 853 de locuri de parcare. Viitorii rezidenti vor avea acces la facilitati integrate, precum zone comerciale, piscina, spa, sala de sport sau braserie. One Lake Club insumeaza o suprafata totala construibila de aproximativ 75.260 mp. Optiunile de accesare a unitatilor rezidentiale sunt fie de 100% plata in avans, fie de 5 rate egale de 20% sau 2 rate de 30% si 70% la livrare.
One Lake Club va beneficia de solutii de eficientizare energetica sustenabile, respectiv de un sistem de tip geoexchange, unul dintre cele mai eficiente din punct de vedere energetic, mai curate din perspectiva mediului inconjurator si cele mai rentabile sisteme de utilizare a spatiului disponibile, care reduce semnificativ costurile pentru incalzirea si racirea spatiilor.
Localizat chiar pe malul Lacului Tei, One Lake Club se bucura de o pozitie excelenta pe harta Capitalei, cu acces rapid la Bd. Barbu Vacarescu, mijloace de transport in comun, zona comerciala One Gallery din cadrul dezvoltarii One Floreasca City, precum si Aeroportul Otopeni si autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti. De asemenea, in vecinatatea dezvoltarii exista o gama larga de restaurante, hoteluri, zone comerciale si cladiri de birouri.
 
hiltiVideoConfAC-iulTERAPLASTman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
FRONTALE
rigips
CDS
strabag nivel 1
Acvatot 2019
viarom
BALTIC
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
CELCO 2020
BMI_Icopal
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023