Agenda Constructiilor
Vineri, 24 Mai 2024
STIHL
Home
ONE United Properties obtine autorizatie de construire pentru One Mamaia Nord 2 Imprimare Email
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 12 Oct 2022 13:12
One United Properties, principalul investitor si dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Romania, a obtinut autorizatia de construire pentru Faza 2 a ansamblului One Mamaia Nord, cea mai exclusivista dezvoltare de pe litoralul romanesc.
Odata cu obtinerea autorizatiei de construire, dezvoltatorul va incepe lucrarile pentru cea de-a doua Faza a ansamblului, cu o suprafata totala construita de aproximativ 17.000 mp, estimata a fi livrata in primul trimestru al anului 2025. One Mamaia Nord Faza 1 a fost finalizata in 2021. La sfarsitul anului 2020, One United Properties anunta achizitia a cinci loturi de teren in imediata apropiere a Fazei 1, terenuri destinate extinderii dezvoltarii One Mamaia Nord.
„Inconjurata de o varietate mare de plaje si restaurante, dezvoltarea One Mamaia Nord este situata in cea mai dorita zona pentru vacante si distractie de pe litoralul romanesc. Acest concept boutique reprezinta siguranta calitatii in materie de locuire la malul marii, fie ca vorbim de locuinte de vacanta, fie de unele permanente. Cererea pentru acest segment este una dinamica si pe plan local si ne este confirmata de popularitatea de care s-au bucurat unitatile din faza 1 a dezvoltarii One Mamaia Nord, vandute deja in totalitate”, spune Beatrice Dumitrascu, CEO Residential Division One United Properties.
One Mamaia Nord Faza 2 va fi formata dintr-o cladire cu doua scari insumand 10.000 mp de suprafata vandabila de apartamente cu design contemporan si peste 3.000 mp destinati gradinilor si teraselor private. De asemenea, dezvoltarea va beneficia de 142 de locuri de parcare subterane dispuse pe 2 niveluri. Asemenea Fazei 1 a dezvoltarii, One Mamaia Nord Faza 2 va beneficia de apartamente cu vedere frontala sau laterala la mare, precum si de o compartimentare inteligenta a spatiului, finisaje de inalta calitate si de toate avantajele cladirilor verzi. Fatadele ventilate sunt special proiectate pentru a atenua zgomotul si radiatiile.
Situat in cea mai cautata zona a statiunii Mamaia, ansamblul rezidential One Mamaia Nord este inconjurat de plaje si restaurante si beneficiaza de acces direct la plaja privata (plaja H2O). Totodata, este prima dezvoltare rezidentiala din Mamaia care dispune de parcare complet subterana.
 
RAWLPLUGSISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
konsent
noark
strabag nivel 1
concelex
EDIT-Structural
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
rigips
theda mar
ness project
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
CDS
viarom
quadratum

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander