Agenda Constructiilor
Marti, 21 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Info-Santiere - One United Properties va dezvolta un ansamblu cu 5.000 de locuinte in Sectorul 4
One United Properties va dezvolta un ansamblu cu 5.000 de locuinte in Sectorul 4
Info-Santiere Publicat de AG&F 04 Apr 2024 09:48
One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor si dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Romania, anunta incheierea unui memorandum de intelegere pentru achizitionarea unui teren de 21 de hectare situat la cateva minute de mers cu masina de parcurile Tineretului si Carol si la distanta de mers pe jos de statia de metrou Eroii Revolutiei, in sectorul 4 al Capitalei. Aceasta tranzactie marcheaza intrarea One United Properties intr-un nou subsegment: cel al locuintelor premium la preturi accesibile.
"De la IPO-ul nostru din 2021, One United Properties a inregistrat o crestere remarcabila, determinata de cererea ridicata pentru oferta noastra rezidentiala premium, dupa cum o demonstreaza succesul unor dezvoltari precum One Cotroceni Park si One Lake District. Intelegand nevoia de locuinte de inalta calitate, dar accesibile in Bucuresti, suntem incantati sa ne extindem in subsegmentul superior al pietei de masa. Aceasta miscare este un raspuns strategic la tendintele pietei si la cererea tot mai mare de optiuni sustenabile si accesibile de locuit. Avem in vedere aceasta dezvoltare ca fiind mai mult decat o colectie de locuinte; aceasta va fi cea mai mare dezvoltare din istoria companiei noastre, intruchipand ambitia noastra de a crea o comunitate dinamica si sustenabila, care sa stabileasca noi standarde in sectorul imobiliar", a declarat Victor Capitanu, co-CEO al One United Properties.
Noua dezvoltare vizeaza aproximativ 5.000 de unitati, planificate ca un cartier autosustenabil. Destinat nivelului superior al pietei rezidentiale de masa din Bucuresti, aceasta dezvoltare va combina accesibilitatea cu calitatea, oferind conditii de trai de inalta calitate si o alegere deosebita in peisajul imobiliar al orasului.
Situata la 10 minute de mers cu masina de Piata Unirii, dezvoltarea va beneficia de mai multe puncte de acces pentru o mai buna accesibilitate atat cu masina, cat si pe jos, proximitate fata de transportul public si va include toate facilitatile necesare pentru a asigura un stil de viata mai usor si relaxat pentru locuitorii sai, inclusiv un parc si numeroase spatii verzi, facilitati educationale, un centru de fitness cu piscina, piete, servicii de retail cu operatori alimentari, un centru comunitar de sanatate, trotuare si piste de biciclete. Desi este orientata catre piata de masa, aceasta dezvoltare va pastra designul caracteristic, finisajele de calitate si conceptul de comunitate pentru care One United Properties este cunoscuta. Prima faza a proiectului este preconizata a fi finalizata in 2028.
Similar cu dezvoltarile One Floreasca City, One Cotroceni Park si One Herastrau Towers, noua dezvoltare va deveni un reper al companiei din perspectiva regenerarii urbane, prin readucerea la viata a unei locatii situate in centrul Bucurestiului si care a fost abandonata pentru o perioada indelungata de timp, ridicand inca o data standardul privind dezvoltarea viitoare a orasului. 
"Angajamentul nostru fata de dezvoltarea rezidentiala de lux si high-end ramane neschimbat, deoarece dezvoltarile exclusiviste vor continua sa diferentieze One United Properties pe piata rezidentiala locala. Cu toate acestea, pe masura ce continuam sa livram proprietati selecte, ultra-high-end, viziunea noastra strategica se extinde pentru a include dezvoltari la scara extinsa, concepute pentru a satisface nevoile clasei de mijloc in crestere a Bucurestiului si pentru a transforma Capitala", a adaugat Andrei Diaconescu, co-CEO al One United Properties.
Axarea pe locuintele premium, dar accesibile, este in conformitate cu strategia One United Properties pentru o crestere sustenabila, care depaseste simpla constructie de locuinte pentru a crea comunitati dinamice, avand astfel un impact durabil asupra dezvoltarii urbane a Bucurestiului. Acest demers reflecta adaptarea companiei la nevoile in schimbare ale pietei, determinate de intensificarea urbanizarii si de cresterea numarului de familii cu doua venituri din Romania, care apreciaza confortul si accesul la facilitatile orasului. Pe masura ce economiile se extind si veniturile personale cresc, un numar tot mai mare de consumatori se orienteaza catre segmentul de mijloc al pietei, cautand proprietati care sa imbine calitatea cu accesibilitatea. Aceasta tendinta conduce la o preferinta tot mai mare pentru achizitionarea de produse premium la un pret accesibil.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
Ubitech
siniat
quadratum
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
concelex
rigips
EDIT-Structural
ness project
noark
CDS
strabag nivel 1
konsent
ERBASU CONSTRUCT
viarom
MAKITA
theda mar

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander