Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Optim Project Management a finalizat renovarea Ana Hotels Europa din Eforie Nord
Optim Project Management a finalizat renovarea Ana Hotels Europa din Eforie Nord
Info-Santiere Publicat de AG&F 04 Apr 2024 13:09
Optim Project Management anunta finalizarea cu succes si livrarea proiectului Ana Hotels Europa din Eforie Nord. Aceasta realizare marcheaza un alt punct de referinta semnificativ in istoricul companiei in livrarea proiectelor remarcabile din domeniul ospitalitatii in parteneriat cu Ana Hotels.
Renovarea a implicat un efort amplu de modernizare menit sa imbunatateasca experienta oaspetilor. Cu o investitie totala care depaseste 14 milioane de euro, echipa Optim Project Management s-a concentrat pe imbunatatirea eficientei energetice si modernizarea camerelor, facilitatilor spa si a zonelor publice. Lucrarile de renovare a celor peste 25.000 de metri patrati au inceput la sfarsitul anului 2023 si au fost finalizate in doar 5 luni, comparativ cu estimarea initiala de 6 luni. 
Camerele pentru oaspeti au capatat o transformare completa, prezentand designuri si facilitati moderne pentru a asigura confortul si satisfactia oaspetilor. In plus, au fost facute upgrade-uri semnificative pentru a imbunatati eficienta energetica, incluzand izolatia termica si restaurarea balconelor. S-a acordat o importanta semnificativa tehnologiei din camere, aceastea avand acum sisteme moderne de ventilatie si BMS pentru a asigura o atmosfera constant revigoranta si placuta. In acelasi timp, a fost integrat un sistem IPTV, oferind oaspetilor acces la informatii despre serviciile hotelului si facilitatile SPA.
Renumitul centru de sanatate Ana Health Spa si zonele publice ale hotelului au fost revitalizate. Sala de fitness a fost extinsa si dotata cu echipamente moderne pentru a satisface nevoile oaspetilor activi, iar zona de primire a fost reconfigurata si modernizata, pentru a oferi clientilor un confort suplimentar intr-o zona tip lounge.
David Evans, CEO al Optim Project Management, si-a exprimat satisfactia vis-a-vis de succesul proiectului, declarand: "Suntem mandri ca am fost implicati in renovarea hotelului Ana Hotels Europa. Mindsetul echipei noastre, orientat catre profesionalism, eficienta si calitate inalta, a confirmat asteptarile clientului nostru si suntem recunoscatori pentru oportunitatea de a continua parteneriatul nostru cu Ana Hotels."
Acest parteneriat reprezinta al doilea proiect al companiei cu domnul George Copos, dupa renovarea InterContinental Athénée Palace Bucharest, Optim Project Management avand o experienta remarcabila in gestionarea proiectelor complexe de renovare a hotelurilor.
Hotelul Europa dispune de 221 de camere renovate, toate oferind vederi impresionante spre Marea Neagra, precum si facilitati precum un restaurant (400 de locuri), un centru de conferinte (900 de metri patrati), gradina (30.000 de metri patrati), SPA, o piscina exterioara cu apa dulce, o piscina cu apa sarata, o piscina interioara cu apa sarata si camere de tratament care ofera terapii de wellness, frumusete si relaxare si, cel mai important, celebrele terapii cu namol de la Techirghiol.
Optim Project Management isi exprima recunostinta fata de toti cei implicati in realizarea acestui proiect de succes. Compania ramane dedicata livrarii serviciilor de management de inalta calitate in fiecare proiect pe care il intreprinde si anticipeaza cu nerabdare contributia la succesul continuu al industriei ospitalitatii din Romania.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
viarom
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
ness project
quadratum
CDS
rigips
siniat
leviatan
MAKITA
noark
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
concelex
konsent

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander