Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - PMB: Contract de 158 milioane lei pentru reluarea lucrarilor la Patinoarul Flamaropol
PMB: Contract de 158 milioane lei pentru reluarea lucrarilor la Patinoarul Flamaropol
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 17 Nov 2023 09:43
Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) a lansat in SEAP procedura de achizitie pentru serviciile de actualizare si completare a documentatiei pentru continuarea lucrarilor de refacere si modernizare a patinoarului artificial Mihai Flamaropol. Proiectul consta in continuarea lucrarilor pentru realizarea unei arene sportive, a unui patinoar artificial si a unui centru multifunctional sportiv si de agrement.
Valoarea estimata a contractului de proiectare si executie este de peste 158 milioane de lei, iar durata maxima de implementare este de 24 de luni, din care 4 pentru obtinerea tuturor avizelor si acordurilor si cel mult 20 de luni pentru perioada de executie a lucrarilor.
In vederea evaluarii ofertelor, componenta financiara va reprezenta 40%, perioada de garantie acordata lucrarii 15%, experienta profesionala 25% si gradul de adecvare al graficului general de realizare a investitiei 20%. Ofertantii trebuie sa faca dovada ca, in ultimii 5 ani au executat lucrari similare de complexitate comparabila, in baza a cel putin un contract sau a cel mult trei contracte in valoare cumulata de minim 154,71 milioane de lei (fara TVA).
 
 
La finalizarea proiectului, complexul sportiv va avea 3.100 de locuri, 110 locuri de parcare si o capacitate de 120 clienti/zi in centrul spa. Obiectivul de investitii va fi alcatuit dintr-o arena sportiva si un centru multifunctional sportiv si de agrement.
"Arena sportiva va avea toate facilitatile necesare, patinoar artificial, instalatie de gheata, sala de conferinte, spatii tehnice, spatii de depozitare, vestiare pentru sportivi si echipele insotitoare; vestiare pentru arbitrii; cabinet medical si cabinet de prim ajutor. Centrul multifunctional sportiv si de agrement va fi format din: bazin de inot, sala de sport, spatii pentru relaxare si intretinere fizica, spatii pentru recuperare fizica, spatii pentru relaxare, spatii pentru masaj hidro-termo terapie (spa), sala de escalada indoor si escalada outdoor, spatii comerciale si pentru alimentatie publica, spatii pentru promovare vizuala a sporturilor pe gheata si a evenimentelor organizate", a precizat Nicusor Dan, primarul Capitalei.
Compania VEGO a oferit servicii de consultanta tehnica, iar serviciile de proiectare generala sunt asigurate de asocierea Arcadia Engineering - TIU - Webuild (Arcadia Engineering - UTI - Astaldi, in momentul semnarii contractului initial de proiectare si executie).
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SSAB
quadratum
ness project
siniat
rigips
noark
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
Acvatot 2019
viarom
theda mar
leviatan
SIGM
concelex
BogArt
konsent
Ubitech
CDS
Arduro
EDIT-Structural

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander