Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - ROCK Holding: Autorizatie de construire pentru proiectul de 70 mil. euro din Brasov
ROCK Holding: Autorizatie de construire pentru proiectul de 70 mil. euro din Brasov
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 21 Sep 2023 12:54
Compania de dezvoltare imobiliara Rock Development Holding a obtinut autorizatia de construire pentru dezvoltarea primului proiect hotelier de cinci stele din Poiana Brasov, care va atrage o investitie de 70 de milioane de euro.
Noul proiect de lux va fi format dintr-un hotel cu 120 de camere si o componenta de ‚hotel branded residences’, cu 75 de unitati. Resedintele de tip ‚branded residence’ sunt locuinte unicate de lux, concepute, dezvoltate, mobilate si echipate conform standardelor unui operator hotelier international de top sau a unei marci de top la nivel mondial din industria luxului.
Diferenta fata de un apartament de lux standard consta in multitudinea de servicii la care proprietarii au acces 24 de ore din 24 - spre exemplu intretinere locuintei, servicii de room service, acces la centrul SPA si la cel wellness, restaurante specializate din hotel si servicii de concierge.
”Proiectul pe care il dezvoltam in Poiana Brasov va fi unul dintre cele mai prestigioase din estul Europei, urmand sa includa si 75 de proprietati trofeu, resedinte de lux concepute si dezvoltate dupa cele mai inalte standarde din domeniu, asemanatoare altor proprietati de marca care se regasesc in destinatii de lux din Europa, Orientul Mijlociu, America sau destinatii exotice. Poiana Brasov va concura astfel cu alte statiuni montane europene care includ proiecte de hoteliere de cinci stele”, a declarat Mircea Cotiga, CEO Rock Development Holding.
Compania se afla in acest moment intr-un proces de analiza in urma caruia va fi selectat operatorul de lux international. Cele 75 de unitati ‚branded residences’ vor fi de asemenea administrate direct de catre operatorul selectat, urmand a fi primele din Romania care vor face parte dintr-un lant de lux la nivel mondial. Fiecare proprietar va beneficia in plus de toate facilitatile complexului hotelier de cinci stele, avand si posibilitatea de a le inchiria prin intermediul administratorului.
Managementul companiei care dezvolta proiectul este asigurat de catre Mircea Cotiga, un fost bancher cu o experienta de peste 15 ani pe piata bancara locala, ex CEO al UniCredit Leasing, cu suportul lui Mircea Draghici, managing partner la Est Hospitality, unul dintre cei mai experimentati consultanti din industria ospitalitatii, cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de profil, primul roman absolvent al programului MBA de la Ecole Hoteliere de Lausanne (2007), cea mai prestigioasa universitate de profil din lume.
“Interesul major fata de acest proiect din partea operatorilor hotelieri internationali mi-a depasit cu mult asteptarile, ceea ce valideaza faptul ca statiunea montana Poiana Brasov ramane cea mai atractiva destinatie si cu cel mai mare potential de dezvoltare din Romania” a declarat Mircea Draghici, managing partner Est Hospitality.
Rock Development Holding este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori activi pe palierul superior al segmentului rezidential middle market din Bucuresti, cu investitii de peste 53 de milioane de euro in dezvoltarea Politehnica Park Residence si Avrig Park Residence, doua proiecte de referinta din zonele Grozavesti - Politehnica si Bucur Obor, cu un total de aproape 800 de apartamente. Compania dezvolta in prezent faza a doua a Avrig Park Residence, cu 222 de apartamente, in urma unei investitii estimate la 23 milioane euro.
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
viarom
leviatan
ness project
CDS
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
rigips
EDIT-Structural
MAKITA
noark
concelex
Arduro
Ubitech
theda mar
strabag nivel 1
SIGM
konsent
SSAB
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
siniat

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander