Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - SECTOR 2: Acord-cadru de 2,3 miliarde lei pentru lucrari de reabilitare termica
SECTOR 2: Acord-cadru de 2,3 miliarde lei pentru lucrari de reabilitare termica
Info-Santiere Publicat de AG&F 07 Nov 2023 15:12
Primaria Sectorului 2 anunta pe SEAP licitatie pentru un acord-cadru pe patru ani care vizeaza reabilitarea termica a blocurilor. Acordul-cadru este impartit in patru loturi si va fi finantat din bugetul local. Conform anuntului, citat de Agerpres exista posibilitatea includerii, in viitor, in cadrul unor programe cu finantare europeana. Termen limita pentru primirea ofertelor: 11 decembrie.
In vederea evaluarii ofertelor, componenta financiara va reprezenta 60%; gradul de adecvare al graficului de executie, resursele alocate pentru realizarea activitatilor prin raportare la metodologia de executare a lucrarilor - 15%; planul de management al calitatii lucrarilor executate - 15%, garantia de buna executie - 10%.
Fiecare dintre cele patru loturi acopera o anumita zona din sector, avand valori estimative cuprinse intre 360 - 713 milioane lei.
Sunt vizate urmatoarele lucrari: izolarea termica a fatadelor, a planseelor peste subsoluri si a zonelor de intrare; inlocuirea usilor si ferestrelor exterioare; inchiderea balcoanelor; lucrari de instalatii pentru cladiri; termo-hidroizolarea teraselor; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice si/sau termice pentru consum propriu. Documentatia de atribuire privind licitatia a facut obiectul unei consultari de piata in doua etape.
"Importanta obiectivului deriva din necesitatea reducerii costurilor cu incalzirea pentru populatie, cu consumul de energie, in special a familiilor/gospodariilor cu venituri modeste, ceea ce va conduce la cresterea calitatii vietii si a puterii de cumparare a categoriilor sociale defavorizate, precum si a reducerii consumului de resurse epuizabile pe termen mediu si lung", prevede anuntul.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
Arduro
quadratum
SIGM
SSAB
strabag nivel 1
konsent
noark
rigips
Acvatot 2019
ness project
MAKITA
leviatan
siniat
CDS
ERBASU CONSTRUCT
viarom
BogArt
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
concelex

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander