Agenda Constructiilor
Joi, 28 Mai 2020
Home - Stiri - Info-Santiere - SIBIU: Primaria cauta constructor pentru modernizarea stadionului local, etapa II
SIBIU: Primaria cauta constructor pentru modernizarea stadionului local, etapa II
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 30 Dec 2019 09:01
Primaria municipiului Sibiu a lansat licitatia pentru atribuirea lucrarilor aferente etapei a doua de executie a lucrarilor de modernizare a stationului municipal. Valoarea estimata contractului ce va fi atribuit este de 134 milioane de lei (circa 28 milioane de euro) - fara TVA.
Aceasta etapa a proiectului include executia de lucrari de demolare, de rezistenta, arhitectura, instalatii electrice (curenti slabi)/ sanitare/ termice/ PSI/ gaze naturale, telecomunicatii, dar si lucrari de infrastructura.
Durata de implementare a proiectului a fost stabilita la 24 de luni, finantarea urmand a se realiza din fonduri bugetare.
Conform anuntului de participare, oferta castigatoare va fi selectata dupa criteriul cel mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand ponderea majoritara, respectiv 70% din total, urmata de graficul de executie (25%) si perioada de garantie a lucrarilor (5%).
Pentru atribuirea contractului se roganizeaza licitatie deschisa, termenul-limita stabilit pentru depunerea ofertelor fiind la 18 februarie 2020.
Prima etapa a proiectului fost finalizata, si a inclus modernizarea tribunei principale si a suprafetei de joc - gazonului. Potrivit datelor Primariei Sibiu, constructia stadionului va fi realizata din patru corpuri de cladire. Tribuna oficiala va fi reconstruita cu un corp S+P+3E si va fi amplasata pe latura estica a terenului, conformata dupa regulamentul UEFA. La nivelul subteran se vor amenaja 85 de locuri de parcare, la parter - caile de acces, spatii administrative si pentru sportivi, la etajul 1 sunt propuse caile de acces spre peluze, grupurile sanitare, spatiul media, o zona VIP si caile de evacuare de urgenta. Etajul al doilea va apartine exclusiv zonei VIP (loje si locuri speciale), iar la etajul al treilea se vor putea gasi masa presei, comentatorii TV si spatii tehnice.
Cealalta tribuna (D+P+1E+E2 retras) se pastreaza cu aceeasi functiune, plus 61 de locuri pentru parcare, la parter.
Peluza sud va fi demolata si reconstruita, integrata viitoarei constructii (P+1E), iar peluza nord, inexistenta in prezent, va fi construita pe un teren liber, pe doua niveluri (P+1E), cu parcare ventilata in zona parterului si spatiu de acces al spectatorilor in gradenele de la etajul 1.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere