Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - STC Partners incepe dezvoltarea fazei a doua a ansamblului Quartier Azuga
STC Partners incepe dezvoltarea fazei a doua a ansamblului Quartier Azuga
Info-Santiere Publicat de AG&F 25 Apr 2024 10:41
Lucrarile de constructie din faza I la Quartier Azuga sunt in plina desfasurare, iar la aproximativ 6 luni de la predarea catre clienti, doua treimi din unitatile de apartamente sunt deja precontractate. Proiectul ofera o gama variata de unitati, inclusiv apartamente unice, cu gradini mari si terase. Faza a II-a va introduce unitati spatioase de tip duplex, pozitionate pe malul lacului, intr-un cadru linistit si privat. 
Quartier Azuga este renumit pentru angajamentul sau fata de sustenabilitate, proiect pre-certificat Green Homes si in conformitate cu standardul nZEB, care promite rezidentilor o viata de inalta calitate, cu economii semnificative in costurile utilitatilor si o amprenta de carbon redusa. Conceptul de arhitectura al proiectului poarta semnatura Deco Architects.
"Suntem incantati sa anuntam ca am inceput dezvoltarea fazei a II-a a ansamblului nostru rezidential - Quartier Azuga. Ne-am angajat sa oferim in aceasta zona a Bucurestiului: Tei - Colentina, cel mai bun  proiect rezidential, sporind valoarea si imaginea zonei, creand o comunitate vibranta si dezirabila", spune Adi Steiner - Managing Partner - STC Partners.
De altfel, intreaga viziune si strategie a STC Partners este dedicata stabilirii de noi standarde in locuirea rezidentiala, combinand solutiile moderne de locuire cu responsabilitatea fata de mediu. 
 
 
Proiectul depaseste cerintele minime nZEB impuse pentru cladirile rezidentiale noi, oferind o acoperire de 50% a energiei regenerabile pe parcursul unui an, ceea ce duce la economii de pana la 70% in costurile facturilor de gaz si electricitate si la emisii reduse de carbon. 
"Dezvoltarea noastra stabileste un nou standard in Romania, atingand o calitate de neegalat in gama sa de preturi. Prin prioritizarea unei vieti moderne si durabile, ridicam standardele dezvoltarii rezidentiale", completeaza Steiner.
Faza II include trei cladiri cu 115 apartamente, variind de la apartamente cu 2 camere la apartamente cu 4 camere, inclusiv unitati spatioase de tip duplex. Aceasta noua etapa va fi finalizata pana la sfarsitul anului 2025.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
konsent
CDS
Ubitech
noark
MAKITA
rigips
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
strabag nivel 1
Acvatot 2019
siniat
concelex
leviatan
ness project
EDIT-Structural
theda mar
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander