Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - TECNIC, HILL, 3TI Progetti si K-Box vor sa supervizeze construirea noului Spital Lugoj
TECNIC, HILL, 3TI Progetti si K-Box vor sa supervizeze construirea noului Spital Lugoj
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 01 Feb 2024 06:25
Cinci asocieri de companii de consultanta, printre care se afla si Tecnic Consulting Engineering Romania, 3TI Progetti Italia si K-Box, societati cu experienta in ingineria si proiectarea spitalelor, sunt interesate sa supervizeze constructia noului Spital Municipal "Dr. Teodor Andrei", din Lugoj. Valoarea estimata a contractului de consultanta este cuprinsa intre 23,69 milioane de lei si 29,61 milioane de lei (fara TVA), durata de implementare a acestuia fiind stabilita la 90 de luni. Obiectivele specifice ale contractului sunt reprezentate, astfel, de prestarea de servicii de supervizare a executiei lucrarilor si management de inalta calitate atat in perioada elaborarii proiectului tehnic si a detaliilor de executie (6 luni), cat si in timpul perioadei de executie a lucrarilor de constructii (24 luni) si in perioada de garantie a acestora (60 de luni).
Proiectul presupune renovarea integrala a corpului principal al spitalului (C1), construirea Spitalului Nou (cu 256 de paturi) si a unui corp de legatura intre C1 si cladirea Spitalului Nou. Noua constructie va pastra fatada si corpul principal ale cladirii vechi, simbolice pentru oras.
Cele 5 asocieri de consultanti care au depus oferte pentru participarea la licitatie sunt:
  1. Asocierea Confirm Constructii (lider) - StructurALL Consulting Napoca, avand ca subcontractanti si terti companiile Societate Civila De Avocati Teaha & Fuzesi si Assmann Beraten + Planen GmbH;
  2. Asocierea Eurocerad International (lider) - Meta Engineering - 3TI Progetti Italia - Ingegneria Integrata SPA - Initiative Exclusiv Consulting Management, avand ca subcontractanti si terti companiile Dek Assistance IE si Davitravell;
  3. Asocierea Tecnic Consulting Engineering Romania (lider) - RomCapital Invest - Tumas Turk Muhendislik Musavirlik ve Muteahhitlik;
  4. Asocierea TPF Inginerie (lider) - TPF Engineering SAS - TPF Ingenierie;
  5. Asocierea HILL International (Bucharest) (lider) - k-Box Construction Design - Studio Altieri SpA - Proiect Consulting - HILL International NV.
Licitatia se afla in etapa de evaluare financiara si tehnica a celor 5 oferte transmise, faza programata a se incheia la data de 25 martie 2024, dupa care va urma etapa de deliberare si selectare a castigatorului.
Contractul va fi atribuit pe criteriul celui mai bun raport calitate-pret, componenta financiara avand o pondere de 40% in punctaj, iar cea tehnica de 60% (experienta profesionala a specialistilor, metodologia de prestare a serviciilor, planificarea adecvata a resurselor tehnice si umane).
 
 
Antreprenorul general al proiectului va fi anuntat in curand
In paralel, se afla in etapa finala de atribuire si contractul de atribuire a lucrarilor de constructie a noului spital. Etapa de evaluare financiara a celor doua oferte depuse la licitatie s-a incheiat inca de la finalul anului 2023, constructorul urmand a fi anuntat in curand. Valoarea estimata a contractului de executie este de 433 milioane de lei, iar durata de implementare a fost stabilita la 90 de luni.
Cele doua oferte pentru adjudecarea lucrarilor au fost depuse de:
1. Synergy Construct, avand ca subcontractanti si terti societatile Synergy Construction Hungary, AFA Special Logistic, Arima Electroinstal, IFMA, Zoork, Hospital Technical Solutions, Square Bau, Popp & Asociatii si Addict Engineering;
2. Asocierea SSAB-AG (lider) - Bemel AG - Acer Proje Insaat AS, avand ca subcontractanti si terti societatile Triptic Studio, DZ Medicale, Dacorum Grup, Vangaz Instal, KONE Ascensorul, Zoork, Quattro Engineering Solutions, SSAB International Electric si Rotherm Grup.
Lucrarile de elaborare a studiului de fezabilitate au fost atribuite prin cumparare directa companiei Know How Design and Construction, din Constanta, contractul avand valoarea de 135.000 de lei (fara TVA).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
leviatan
siniat
viarom
SIGM
Ubitech
ness project
noark
ERBASU CONSTRUCT
concelex
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
konsent
MAKITA
Arduro
quadratum
SSAB
strabag nivel 1
BogArt
rigips
theda mar
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander