Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - TESSERACT si ELECTROPROIECT au licitat servicii pentru extinderea Spitalului Tecuci
TESSERACT si ELECTROPROIECT au licitat servicii pentru extinderea Spitalului Tecuci
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 10 Ian 2024 06:20
Doua asocieri de companii au transmis oferte de participare la licitatia pentru atribuirea lucrarilor de proiectare si constructie a unui spital nou in Tecuci, in incinta Spitalului Municipal "Anton Cincu" (judetul Galati). Valoarea estimata a contractului este de 91,17 milioane de lei (fara TVA), durata de implementare a acestuia fiind de 20 de luni de la data semnarii. Va fi ridicata o noua cladire (S+P+4E), cu o suprafata desfasurata totala de aproximativ 10.000 mp.
Cele doua oferte au fost depuse de:
1. MTE Yapi Ticaret, avand ca subcontractanti si terti companiile Eckon CEI, Hospital Technical Solutions, MHT Experience, M Infra Design & Management, GHS Danismanlik, Zoom Mimari Tasarim Proje Uygulama;
2. Asocierea Coop Galati (lider) - Atelier Unbuilt - Tancrad, avand ca subcontractanti si terti companiile Hospital Technical Solutions, Building Technology Group R, Tesseract Architecture, Kleemann Lift Ro, Helios Security si Electroproiect.
 
 
Oferta castigatoare a fost deja selectata si contractul va fi incheiat in perioada urmatoare, dupa finalizarea etapei de deliberare si contestatii, urmand a fi anuntat ulterior.
Noua cladire va include saloane de cate doua paturi, cu grup sanitar propriu, iar spatiile vor corespunde celor mai noi norme medicale. Mai mult, in noua cladire vom amenaja patru sali moderne pentru interventii chirurgicale. Noul corp al spitalului va fi legat de Corpul UPU existent, printr-un tunel de legatura. In noua cladire a spitalului vor functiona: Blocul Operator, Ortopedia, sectia de Chirurgie Generala, sectia ATI, sectia de Medicina Interna, laboratoarele de Radiologie, Imagistica si Analize medicale, Camera de Garda, compartimentul de Endoscopie, Farmacia, Unitatea de Transfuzii Sanguine si compartimentul de Sterilizare.
Studiul de fezabilitate al obiectivului a fost elaborat de Gia BVI Construct Iasi (proiectant general), RFN Proiect (proiectare arhitectura) si Beta Star (proiectant instalatii), iar studiul geotehnic si hidrologic de compania Geostudis, din Iasi.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
strabag nivel 1
Ubitech
ness project
siniat
EDIT-Structural
Acvatot 2019
Arduro
noark
CDS
viarom
konsent
SIGM
leviatan
quadratum
SSAB
theda mar
rigips
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ef-de-n
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander