Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - Transilvania Constructii a investit 15 milioane euro in TRC Park Bacau
Transilvania Constructii a investit 15 milioane euro in TRC Park Bacau
Info-Santiere Publicat de AG&F 19 Ian 2024 12:16
Transilvania Constructii a finalizat recent constructia noului parc logistic din portofoliul sau - TRC Park Bacau - proiect in care compania a investit peste 15 milioane de euro. 
TRC Park Bacau are o suprafata de aproape 25.000 de mp si gazduieste companii importante din diverse industrii si care sunt in permanenta expansiune. Printre numele mari care au ales TRC Park Bacau se numara: Interbrands Orbico, Sonoma Sportswear si Dona Logistica.
“TRC Park Bacau ofera avantaje strategice, cum ar fi accesibilitatea la retelele de transport, conectivitatea cu orasul, infrastructura dezvoltata si forta de munca disponibila. Factori precum dezvoltarea economica, dar si oportunitatile de extindere, contribuie la crearea unui mediu propice pentru succesul parcului logistic si al companiilor partenere. 
Cu o infrastructura moderna si facilitati actuale si de top, parcul logistic ofera spatii industriale flexibile si solutii personalizate pentru companiile din diverse domenii. Angajamentul nostru fata de calitate, siguranta si sustenabilitate ne consolideaza pozitia ca un partener de incredere pentru succesul afacerilor partenere”, spune Paul Barna, Property Manager, TRC Parks. 
 
 
Amplasat strategic, in partea sudica a orasului Bacau si foarte aproape de aeroport, TRC Park Bacau este un parc logistic de clasa premium si reprezinta 10% din intreaga retea de parcuri a companiei. Transilvania Constructii detine, in prezent, un portofoliu de spatii de peste 250.000 de mp suprafata inchiriabila. 
“Intr-un segment de piata extrem de dinamic si din ce in ce mai competitiv, compania noastra aplica adaptabilitatea permanenta in noile dezvoltari sau in administrarea celor deja existente. Suntem convinsi ca TRC Park Bacau va aduce o semnificativa plusvaloare intregii industrii logistice si vom contribui, astfel, la evolutia acesteia prin spatiile pe care le dezvoltam. Transilvania Constructii isi continua anul acesta planurile de expansiune, prin noi investitii si achizitii, dar si prin noi dezvoltari, impreuna cu implementarea planului de investitii in generarea de energie verde in toate parcurile noastre, proiect inceput in cursul anului trecut”, spune Andrei Timofte, Director General la Transilvania Constructii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
SSAB
leviatan
konsent
concelex
Acvatot 2019
CDS
ness project
quadratum
theda mar
BogArt
Ubitech
siniat
Arduro
rigips
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
MAKITA
SIGM
ERBASU CONSTRUCT
noark
strabag nivel 1
viarom

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander