Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Constructii Erbasu avanseaza puternic cu lucrarile de constructii la Centura Sanmartin
Constructii Erbasu avanseaza puternic cu lucrarile de constructii la Centura Sanmartin
Infrastructura Publicat de AG&F 12 Feb 2024 12:51
Lucrarile la pasajele de pe drumul de legatura dintre Municipiul Oradea si Sanmarin avanseaza. Constructorii monteaza ultimele grinzi la pasajul suprateran care traverseaza Centura Oradea, in zona strazii Iancu de Hunedoara. In urmatoarea perioada vor fi finalizate lucrarile la pasajul pentru pietoni si biciclisti. Stadiul fizic al lucrarilor depaseste 80%.
"La pasajul suprateran de peste drumul comunal spre statiunea Baile 1 Mai lucrarile sunt mai avansate, fiind turnata si placa de suprabetonare. In saptamanile urmatoare se vor realiza toate armaturile si la pasajul de peste Centura Oradea, urmand sa fie turnata placa de suprabetonare si realizata hidroizolatia. Cu montarea tuturor grinzilor se intra in ultima etapa a lucrarilor: turnarea stratului de asfalt, montarea balustradelor de protectie, semnalizarea si marcajele. In luna mai va fi deschisa circulatia pe varianta ocolitoare Sanmartin”, a precizat Ilie Bolojan, presedintele Consiliului Judetean Bihor.  
 
 
Drumul de legatura intre Municipiul Oradea si Comuna Sanmartin va avea o lungime de 5,75 km si, in plus, bretele de legatura cu DN76 si localitatea Haieu, cu o lungime de 2,27 km.
Traseul porneste de pe strada Iancu de Hunedoara, din Oradea, si continua de-a lungul Paraului Peta, spre Baile 1 Mai. Ocoleste Baile Felix si revine in DN 76 la iesirea din statiune spre Beius, inainte de a vira spre localitatea Cordau.
Soseaua va avea pe lateral o pista de biciclete cu o latime de 3 metri si va cuprinde: 3 poduri, 2 pasaje, 1 pasaj subteran pentru biciclete, 11 podete si 5 intersectii giratorii.
Constructorul este asocierea formata din Constructii Erbasu (lider) - Vahostav - SK, a.s. – Drumuri Orasenesti S.A. – Procons Group.
Valoarea totala a investitiei este de 177 milioane lei, inclusiv TVA. Finantarea obiectivului de investitii se realizeaza din fonduri externe nerambursabile, alocate prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014 – 2020.
Proiectul se realizeaza printr-un parteneriat incheiat intre Consiliul Judetean Bihor si Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
ness project
strabag nivel 1
viarom
ERBASU CONSTRUCT
rigips
Acvatot 2019
noark
MAKITA
Ubitech
siniat
konsent
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
CDS
leviatan
quadratum
BogArt
concelex

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander