Agenda Constructiilor
Sambata, 16 Octombrie 2021
PlanRadar
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - DAMBOVITA: Stadiul lucrarilor la cel mai mare proiect de infrastructura din judet
DAMBOVITA: Stadiul lucrarilor la cel mai mare proiect de infrastructura din judet
Infrastructura Publicat de Razvan Popa 24 Aug 2021 11:44
Fonduri de aproximativ 213 milioane de lei sunt alocate pentru modernizarea a patru drumuri judetene (720, 720B, 711 si 101B). Recent, Corneliu Stefan, presedinte al CJ Dambovita, a intreprins o vizita de lucru pentru a observa stadiul lucrarilor la cel mai mare proiect de infrastructura rutiera din judet, cu o lungime totala de peste 62 km. Obiectivul, alcatuit din patru tronsoane, traverseaza 15 localitati.
In cadrul lotului 1, pana in prezent au fost executate urmatoarele:
- pe sectorul cuprins intre intersectia cu DJ 711 si cea cu DN 72, pe raza administrativa a comunelor Ulmi si Razvad, s-a desfacut prin frezare sistemul rutier existent, s-a realizat partea carosabila (stratul din balast, stratul din balast stabilizat si stratul de baza din mixtura asfaltica AB 2), iar pe anumite sectoare s-au amenajat rigole carosabile;
- la podul de la Nisipuri, s-a refacut calea de rulare;
- pe sectorul cuprins intre intersectia cu DN 72 si podul peste Slanic, pe raza comunelor Razvad si Gura Ocnitei, sunt in curs de executie lucrarile de frezare a sistemului rutier existent.
In ceea ce priveste locul 2, pe sectorul cuprins intre municipiul Targoviste si comuna Comisani, lucrarile efectuate pana in prezent constau in frezarea sistemului rutier existent, realizarea partii carosabile pana la nivelul stratului de legatura din beton asfaltic BAD 22.4, amenajarea de rigole carosabile, trotuare si piste de biciclete. Totodata, pe raza municipiului Targoviste, au fost relocati stalpii de iluminat public.
Lucrarile aferente lotului 3 sunt intr-o faza mai avansata, comparativ de celelalte doua segmente de drum, sistemul rutier fiind realizat pana la nivelul stratului de legatura din beton asfaltic BAD 22.4, in proportie de peste 90%, pe sectoarele de extravilan dintre comunele Baleni si Dobra, respectiv Dobra si Bilciuresti, fiind turnat si stratul de uzura din beton asfaltic BA 16. De asemenea, in comunele Dobra si Bilciuresti sunt in stadii avansare de executie lucrarile de asigurare a scurgerii apelor, prin realizarea de santuri betonate, rigole carosabile, podete la drumuri laterale si accese la proprietati.
In cadrul lotului 4 se are in vedere realizarea unui tronson de drum de 13,6 km in zona comunelor Cojasca, Cornesti, Butimanu si Niculesti. La Cojasca, pe langa lucrarile de refacere a sistemului rutier la nivel de strat de legatura din beton asfaltic sau strat de piatra sparta, sunt in stadii avansare de executie lucrarile de asigurare a scurgerii apelor, prin realizarea de santuri betonate, rigole carosabile si accese la proprietati.
O atentie deosebita este acordata lucrarilor de refacere a celor doua poduri situate pe DJ 711, la Baleni si Cojasca, in acest sens solicitandu-se executantului urgentarea finalizarii lucrarilor pentru reducerea disconfortului creat.
Proiectul este finantat din fonduri europene, prin Programul Operational Infrastructura Mare.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulALLBIMTERAPLASTAUTODESKgamma_2021jungheinrich
ROCKWOOL 196
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
romania fara hospice
leviatan
leviatan
cv water 2021
Acvatot 2019
rigips
hilti
CELCO 2020
Ubitech
strabag nivel 1
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
AHK 2018
ROGBC 2016
ef-de-n
bienala
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere