Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - DRDP Buzau a selectat SGS pentru evaluarea starii tehnice a podurilor din regiune
DRDP Buzau a selectat SGS pentru evaluarea starii tehnice a podurilor din regiune
Infrastructura Publicat de Stelian DINCA 20 Iun 2024 16:06
Siguranta si durabilitatea infrastructurii sunt extrem de importante. SGS, lider mondial in inspectii, verificari, testari si certificari, a fost selectat ca partener al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prin Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Buzau. Rolul SGS va fi sa evalueze starea tehnica a podurilor din aceasta regiune.
Colaborarea se va derula in cadrul unui Acord Cadru pe 4 ani, "Intocmire Expertize Tehnice pentru podurile din Administrarea D.R.D.P Buzau". Selectarea SGS ca partener a avut la baza o licitatie deschisa, cu o evaluare riguroasa atat pe componenta tehnica, care a inclus metodologia si expertii cheie, cat si pe cea financiara.
Obiectivele proiectului sunt de a verifica caracteristicile geometrice, tehnice si de exploatare a podurilor, de a estima perioada de serviciu pana la urmatoarea interventie si de a calcula durata de viabilitate a indicelui de stare tehnica. Aceste masuri sunt esentiale pentru a asigura siguranta cetatenilor si pentru a mentine integritatea infrastructurii critice.
Pe langa serviciile de expertiza tehnica, SGS Romania ofera servicii de dirigentie de santier, supervizare si monitorizare a proiectelor de constructii civile, drumuri si poduri, infrastructura edilitara si a unitatilor cu capacitate de productie a energiei regenerabile. Aceste servicii conexe joaca un rol esential in asigurarea calittaii si durabilittaii infrastructurii.
Este important ca autoritatile publice sa continue acesti pasi esentiali in expertizarea infrastructurilor critice mai vechi, pentru a imbunatati siguranta rutiera si pentru a asigura binele cetatenilor. SGS este mandra sa fie parte a acestui proces si sa contribuie la cresterea sigurantei si calitatii vietii.
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
CDS
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
konsent
Acvatot 2019
Arduro
BogArt
SIGM
siniat
rigips
noark
MAKITA
viarom
strabag nivel 1
concelex
Ubitech
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
EDIT-Structural
SSAB
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander