Agenda Constructiilor
Luni, 27 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - CCAT si EGIS vor superviza extinderea retelelor de apa in trei judete din sudul tarii
CCAT si EGIS vor superviza extinderea retelelor de apa in trei judete din sudul tarii
Infrastructura Publicat de Stelian DINCA 18 Ian 2023 13:53
Asocierii formate din CCAT Solution Grup si Egis i-a fost atribuit un contract de 5 milioane de euro pentru a asigura supervizarea contractelor de lucrari din cadrul Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Ape Uzate in zona de operare a EUROAPAVOL, in perioada 2014-2020, proiect cofinantat prin Fondul de Coeziune - POIM 2014-2020.
La data de 10 ianuarie 2023, CCAT Solution Grup, in calitate de lider al asocierii cu Egis, a semnat un contract de 5 milioane de euro pentru supervizarea pe o perioada de 70 de luni a lucrarilor de constructie si reabilitare a infrastructurii de apa si apa uzata operate de Euroapavol, Operator Regional de Apa in judetele Ilfov, Ialomita si Giurgiu.
Acest Proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata isi propune sa contribuie la obiectivele mai largi ale Romaniei de a imbunatati accesul populatiei la apa potabila curata in zonele specifice si de a asigura colectarea si tratarea adecvata a apelor uzate pentru a proteja mediul. Scopul Proiectului Regional, care urmeaza a fi implementat in cele 3 judete, include 370 km de retea de distributie a apei potabile noi si reabilitate, 135 km de conducte de apa si 555 km de conducte de apa uzata, ajungandu-se astfel la o conectare de 100% a populatiei la astfel de servicii.
Rolul Asocierii CCAT - Egis este de a asigura finalizarea la timp a lucrarilor de catre antreprenori in conformitate cu obligatiile contractuale ale acestora, de a se asigura ca proiectul este testat pentru operarea in bune conditii si de a monitoriza proiectul in perioada de garantie. Supervizarea lucrarilor va conduce la implementarea optima a proiectului si a lucrarilor, in conformitate cu conditiile de calitate, buget si durata.
„Pentru a furniza serviciile incredintate parteneriatului nostru, CCAT Solution Grup si Egis dispun de o echipa de supervizare cu experienta care sa desfasoare eficient toate activitatile din contract. In perioada de constructie, personalul nostru va asigura prezenta continua pe santierele proiectului, in timp ce, in perioada de garantie, echipele noastre vor inspecta periodic lucrarile in faza de exploatare pentru a verifica eventualele defecte sau care ar putea necesita remediere. Acesta este un proiect important pentru judetele Ilfov, Ialomita si Giurgiu si suntem siguri ca atat capacitatea cat si cunostintele CCAT si ale Egis vor asigura rezultate optime si succesul implementarii acestui contract”, a declarat Anca Burghelea, Director Executiv la CCAT Solution Grup.
„Egis are o istorie indelungata si un know-how important in supervizarea unor proiecte importante de infrastructura, inclusiv in sectorul de apa. Egis va depune toate eforturile si va asigura expertiza vasta in inginerie pentru implementarea acestui contract. Lucram de ceva vreme cu CCAT Solution Grup intr-un alt proiect de apa si apa uzata si am construit impreuna o echipa puternica, fiind pregatiti sa atingem obiectivele acestui contract”, a declarat Georgiana Baroncea, Managerul Directiei Apa si Mediu la Egis in Romania.
 
hiltiman and machineALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
viarom
CDS
FRONTALE
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
strabag nivel 1
theda mar
BMI_Icopal
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
BALTIC
rigips
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023