Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home
PMB aproba cererea de finantare pentru Planul de Mobilitate Urbana Durabila 2030 Imprimare Email
Infrastructura Publicat de Stelian DINCA 26 Iul 2022 12:15
Primarul general, Nicusor Dan, a anuntat ca a fost aprobata cererea de finantare in vederea derularii proiectului cu finantare nerambursabila prin care va fi actualizat Planul de Mobilitate Urbana Durabila 2016 - 2030 (PMUD) pentru regiunea Bucuresti - Ilfov, document strategic privind dezvoltarea sustenabila a Capitalei si a Judetului Ilfov.
"Obiectivul proiectului consta in imbunatatirea capacitatii administrative la nivelul regiunii Bucuresti - Ilfov, prin dezvoltarea capacitatii de planificare strategica, eficientizarea proceselor de management si simplificarea procedurilor administrative, pentru a raspunde in mod fundamentat si coerent nevoilor comunitatilor locale", precizeaza el, duminica, intr-o postare pe Facebook.
Investitia va fi derulata prin Programul Operational Capacitate Administrativa, in parteneriat cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti-Ilfov (TPBI), avand o valoare totala de 4.424.315 lei, din care valoarea totala eligibila: 3.987.315 lei, adauga Nicusor Dan.
 
Nicusor Dan: Continuam expertizarea cladirilor cu risc seismic din Bucuresti
Primarul Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca expertizarea cladirilor cu risc seismic din Bucuresti continua, precizand ca, in acest sens, sunt in derulare contracte la imobile de la noua adrese.
"Continuam expertizarea cladirilor cu risc seismic din Bucuresti. Sunt in derulare contracte de expertizare pentru imobile aflate la urmatoarele adrese: Str. Doamnei nr. 3, Str. Doamnei nr. 5, str. Domnita Anastasia nr. 5, str. Mihai Eminescu nr. 173, str. Mihai Eminescu nr. 127, Intrarea Victor Eftimiu nr. 9, str. Blanari nr. 11, str. Dacia nr. 53 si Sos. Panduri nr. 36", a scris Nicusor Dan sambata, pe Facebook.
El a mentionat ca "expertizarea e primul pas in consolidarea imobilelor, fiind urmata apoi - in functie de rezultate - de proiectarea pentru lucrarile de consolidare".
"Reamintim ca in anul 2021, AMCCRS a incheiat doua acorduri cadru pentru expertizarea tehnica a imobilelor din Bucuresti", mai precizeaza primarul Capitalei.
 
AUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
Acvatot 2019
strabag nivel 1
BMI_Icopal
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
hilti
rigips
leviatan
leviatan
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere