Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - Viarom, Porr Construct, Acvatot si Maristar Com vor lucrari la Prelungirea Ghencea
Viarom, Porr Construct, Acvatot si Maristar Com vor lucrari la Prelungirea Ghencea
Infrastructura Publicat de Stelian DINCA 19 Mai 2023 09:39
Patru oferte au fost depuse pentru supralargirea unei sectiuni din Prelungirea Ghencea, in zona Pasajului Domnesti, care va facilita inclusiv accesul la viitoarea linie a tramvaiului 41, a anuntat joi Cristian Pistol, directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
"Au fost depuse patru oferte pentru supralargirea unei sectiuni din Prelungirea Ghencea, in zona Pasajului Domnesti! Pentru proiectarea si executia obiectivului care va facilita inclusiv accesul la viitoarea linie a tramvaiului 41 au depus oferte: Viarom Construct SRL (Romania), Porr Construct SRL (Romania), Asocierea Tracon SRL (Romania) - Acvatot SRL (Romania), Asocierea Marister Com SRL (Romania) - Thadec Engineering SRL (Romania)- Hydrostroy AD (Bulgaria)- RAD Panorama Construct SRL (Romania)", a scris Cristian Pistol pe pagina sa de Facebook.
Potrivit acestuia, valoarea estimata a contractului (finantat prin fonduri europene) este de 57,25 milioane de lei (fara TVA).
Castigatorul licitatiei va avea la dispozitie 12 de luni pentru finalizarea constructiei, dintre care doua luni perioada de proiectare si zece luni perioada de executie a lucrarilor.
"Prin acest proiect vrem sa crestem gradul de confort si de accesibilitate in zona Pasajului Domnesti", a punctat directorul CNAIR. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
ABONARE REVISTELiebherhiltiRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
CDS
concelex
top 500
quadratum
leviatan
Ubitech
rigips
top 500
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
viarom
strabag nivel 1
noark
top 500
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu