Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Instalatii de apa & sisteme HVAC - DEMATEK, reprezentant Konti in Romania, si-a propus triplarea vanzarilor in 2019
DEMATEK, reprezentant Konti in Romania, si-a propus triplarea vanzarilor in 2019
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 22 Mar 2019 07:42
Dematek Water Management, reprezentanta comerciala a producatorului macedonean de tubulatura si fitinguri Konti Hidroplast, si-a inceput dezvoltarea pe piata din Romania in anul 2017, avand ca obiectiv implementarea brandului Konti la nivel national. In 2018, compania a vandut produse Konti in valoare de un milion de euro, tinta pentru 2019 fiind triplarea business-ului, respectiv vanzari de 3 milioane de euro. Pana in 2020, Dematek va implementa un program de investitii care ar putea genera, intr-un context de piata favorabil, vanzari de 10 milioane de euro. Compania, cu sediul in Bucuresti, are ca obiectiv participarea la proiecte de alimentare cu apa si de canalizare finantate prin POIM, PNDR si PNDL, din toata tara.
"In 2018 ne-am realizat obiectivul propus in ceea ce priveste vanzarile de un milion de euro, din care 85% au reprezentat conducte si fitinguri PEHD, 10% camine injectate si 5% tevi corugate. Pentru 2019 avem un target propus de 3 milioane de euro, capacitatea de productie alocata in acest sens fiind de 4,5 milioane de euro. Astfel, daca dinamica pietei accelereaza, suntem pregatiti sa livram fara sa devansam termenele. Ca pondere, avem in vedere sa crestem cifra atat pe zona de camine de vizitare spre 15% din totalul propus, cat si partea de tubulatura gofrata, spre 10%. In acord cu politica de dezvoltare regionala, in 2019 implementam un program prin care ne propunem sa raspundem oricarei solicitari in mai putin de 48 de ore. Investitiile din acest an se vor canaliza catre digitalizarea legaturii dintre Konti Hidroplast si clienti, dar si spre dublarea echipei. Aceste investitii ne vor permite ca in 2020 sa ne propunem un obiectiv de vanzari 10 milioane de euro", a declarat Dan Irimia, Regional Sales Manager al Dematek.
Potrivit managerului, in 2018 evolutia pietei de tubulatura si fitinguri a fost pozitiva, in special in a doua jumatate a anului, cand au inceput proiectele finantate prin POIM, dar si cele de irigatii. "In 2019-2020, dezvoltarea pietei va fi favorabila, indiferent de conditiile socio-politice, avand un potential de peste 150 de milioane de euro. Valoarea este influentata de cativa factori, printre care se afla capacitatea autoritatilor de a deconta lucrarile executate, gradul de executie a lucrarilor, forta financiara a companiilor de constructii, puterea de atragere a fortei de munca, capacitatea furnizorilor de a livra produsele contractate conform graficului stabilit, finalizarea licitatiilor in derulare. Conditiile socio-politice sunt un factor important, dar nu tin de mecanismele interioare ale procesului, ci mai degraba de cele macro-economice", a explicat reprezentantul Dematek.
***
Konti Hidroplast are o experienta de aproape 45 de ani pe piata de tubulatura si fitinguri din sud-estul Europei. Grupul are sediul in localitatea Gevgelija, din Macedonia, si o suprafata totala de productie ce depaseste 9.000 mp, cu 28 de linii tehnologice de co-extrudare si injectare in doua fabrici cu 13 spatii distincte de productie. Productia Konti Hidroplast cuprinde teava si fitinguri PEHD pentru alimentarile cu apa cu diametre de la D.20 la D.800, teava si fitinguri corugate pentru canalizare cu diametre de la D.40 la D. 1200, teava de canalizare tip „fagure” cu diametre de la D.1000 pana la 2000 si camine injectate.
Produsele companiei sunt livrate in Macedonia, Grecia, Croatia, Bulgaria, Albania, Serbia, Polonia, Cehia, Romania si Republica Moldova.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
concelex
CONCEPT STRUCTURE
noark
strabag nivel 1
rigips
siniat
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
leviatan
EDIT-Structural
quadratum
viarom
Ubitech
CDS
ness project

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander