INTERSERV CONSTRUCT se implica in programul de extindere a retelelor de apa |
Instalatii de apa & sisteme HVAC Publicat de Elena Icleanu 02 Iul 2014 12:58 |
Compania Interserv Construct - Bucuresti, distribuitor local al vanelor industriale cu corp din fonta si otel fabricate de compania poloneza Zetkama, si-a propus pentru acest an consolidarea afacerilor la nivel national, dupa o scadere de peste 40% a vanzarilor din 2013, potrivit portalului Ministerului Finantelor Publice. La randul sau, Zetkama SA a consemnat, anul trecut, incasari totale de peste 30 milioane de euro (+13%).
La nivel national, Interserv Construct comercializeaza mai multe categorii de produse, printre care se afla divserse tipuri de vane pentru instalatii de apa si de stingere a incendiillor, hidranti exteriori subterani si supraterani, stingatoare de incendiu, cutii de hidrant interior, statii de control si semnalizare pentru incendiu (ACS), precum si diverse tipuri de armaturi si fitinguri pentru instalatii sanitare.
"In perioada 16-18 iunie 2014, am participat la targul Expo Apa, eveniment desfasurat la Palatul Parlamentului din Bucuresti, organizat de Asociatia Romana a Apei (ARA) si dedicat firmelor implicate in domeniul proiectelor de alimentare cu apa si canalizare, precum si a celor de epurare a apelor uzate. Am ales sa fim prezenti la acest eveniment pentru a fi vizibili in domeniu si pentru a stabili noi contacte cu posibili parteneri de afaceri", a declarat Mariana Popescu-Pogrion, administratorul companiei Interserv Construct. Ajunsa la editia a XVI-a, Expo Apa a reunit peste 100 de expozanti din 20 de tari.
Investitiile alocate anual pentru reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canalizare sunt deosebit de importante pentru Romania, peste 60% din alocarea financiara a POS Mediu fiind directionata catre acest tip de lucrari. Pana in prezent, valoarea fondurilor europene alocate in acest sector este de aproximativ 2,8 miliarde euro, in perioada 2007-2013 reteaua fiind extinsa cu peste 1.770 km si fiind construite 25 de noi statii de tratare sau epurare a apelor uzate, potrivit datelor Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice (MMSC). Investitiile au fost concentrate in mai mult de 110 localitati din Romania, iar pana la finalul anului 2015 sunt vizate interventii similare in alte 190 de comunitati.
|