Agenda Constructiilor
Luni, 01 Iunie 2020
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - ADEPLAST (Covid-19): Fabricile lucreaza in parametri normali, nu intarziem livrarile
ADEPLAST (Covid-19): Fabricile lucreaza in parametri normali, nu intarziem livrarile
Izolatii & Finisaje Publicat de Elena Icleanu 20 Mar 2020 18:58
Fabricile producatorului de materiale de constructii AdePlat functioneaza in parametri normali in contextul pandemiei de coronavirus, iar livrarile se fac fara intarzieri, anunta compania.
 
"Actuala situatie, generata de epidemia de coronavirus, nu impiedica fabricile AdePlast sa functioneze in parametri normali. Actualul context a devenit una dintre cele mai importante preocupari ale noastre si avem grija sa monitorizam extrem de atent situatia, pana in prezent nefiind necesara intreruperea activitatii. In acest context, angajatii nostri au fost informati si instruiti pentru a respecta intocmai regulile impuse de autoritati, normele de igiena si celelalte masuri de preventie care se impun in scopul limitarii raspandirii virusului COVID-19, activitatea din fabricile noastre se desfasoara in conditii optime, livrarile se fac fara intarziere, iar accesul vizitatorilor in unitatile de productie este atent monitorizat in sensul respectarii normelor impuse de Guvern, in astfel de conditii", precizeaza Daniel Stancescu, CEO AdePlast.
 
Managerul mai precizeaza ca, in cazul in care vor aparea modificari ca urmare a masurilor impuse de autoritati, ori prin prisma schimbarilor aparute pe piata, se va reveni cu informari in timp util.
 
AdePlast detine patru fabrici, la Oradea, Ploiesti, Roman si Isalnita, unde produce o gama variata de adezivi, mortare, sisteme de izolatii si vopsele. In cadrul companiei lucreaza aproape 500 de angajati.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelCOVID-19ALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere