Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - CESAROM da in exploatare linii de sortare a faiantei, investitie de 1,5 milioane euro
CESAROM da in exploatare linii de sortare a faiantei, investitie de 1,5 milioane euro
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 16 Aug 2022 13:51
Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM si unicul producator local de placi ceramice, anunta punerea in functiune a doua linii complet automatizate de sortare faianta, in urma unei investitii de peste 1,5 milioane de euro finalizate in 2021.
Potrivit reprezentantilor companiei, noile linii de sortare, 100% functionale in prezent, au oferit posibilitatea largirii gamei de produse prin cresterea portofoliului cu articole de dimensiuni mai mari. De asemenea, linia de sortare complet automatizata aduce productivitate ridicata prin optimizarea procesului de sortare si paletizare si implicit calitate garantata a produselor livrate clientilor.
Punerea in functiune a celor doua linii de sortare faianta are impact direct la nivel de business, prin cresterea gradului de satisfactiei al clientilor care achizitioneaza faianta CESAROM, acoperind in acelasi timp obiectivul companiei de a se adapta continuu la nevoile in schimbare ale pietei.
„Continuam sa investim in liniile de productie, cu noi solutii moderne si inovatoare. Odata cu punerea in functiune a celor doua linii de sortare faianta, ambele automatizate integral, producem placi de faianta mai mari, la o calitate superioara, acoperind preferintele in continua crestere ale clientilor nostri pentru aceste modele. Suntem o companie cu traditie de peste 60 ani, care punem accentul pe dezvoltare, iar acest lucru nu este posibil fara o adaptare permanenta la cerintele si exigentele pietei”, a declarat Petrisor Grindeanu, Director General al Lasselsberger Ceramics Romania.
Lasselsberger Ceramics Romania estimeaza, pentru anul in curs, afaceri in crestere cu 12% fata de 2021 si are un buget de investitii de peste 2 milioane euro, care se indreapta atat spre instalarea unei linii de rectificare a placilor ceramice, noi game de produse, respectiv deschiderea noului showroom CESAROM din Bucuresti, pozitionat pe Soseaua Mihai Bravu nr. 12.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
rigips
EDIT-Structural
concelex
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
konsent
quadratum
Ubitech
leviatan
CDS
strabag nivel 1
MAKITA
noark
ness project
siniat
viarom
theda mar
BogArt

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander