Agenda Constructiilor
Joi, 21 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - CESAROM: Achizitia de materiale de constructii, in declaratia pe propria raspundere
CESAROM: Achizitia de materiale de constructii, in declaratia pe propria raspundere
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 22 Apr 2020 14:04
CESAROM®, leaderul pietei romanesti de gresie si faianta, s-a adaptat rapid la contextul social actual si ofera romanilor posibilitatea de a comanda online placile ceramice fabricate la Cluj-Napoca. Initiativa companiei Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului CESAROM®, are ca scop si sustinerea magazinelor de materiale de constructii in aceasta perioada in care clientii nu se pot deplasa la punctele de vanzare clasice.
Astfel, clientii isi pot selecta online de pe cesarom.ro produsele dorite, urmand ca lista de gresie si faianta necesare sa fie directionata de catre echipa CESAROM® catre partenerii sai, care ofera si posibilitatea livrarii la domiciliu. Totodata, clientii beneficiaza de un calculator online de placi ceramice pentru a-si calcula cantitatile necesare, precum si de consultanta telefonica din partea partenerilor companiei.
Potrivit companiei, in contextul restrictiilor actuale, din ce in ce mai multi romani profita de timpul petrecut acasa pentru a-si renova locuintele sau pentru a derula mici proiecte de reparatii. Astfel, solutia de comanda online va facilita accesul clientilor la placile ceramice CESAROM®, prin intermediul partenerilor din intreaga tara.
„Totodata, alaturi de alte companii implicate in industria constructiilor, sustinem introducerea optiunii de cumparaturi de materiale de constructii in declaratia pe propria raspundere privind motivele deplasarii, ca o solutie de sprijin a uneia dintre cele mai importante industrii din Romania. In cazul placilor ceramice, magazinele de bricolaj si cele specializate raman punctele principale de vanzare pentru acest tip de produse”, a declarat Petrisor Grindeanu, Director General al SANEX S.A.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKelmas_1octCOVID-19ALLPLAN
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
rigips
CELCO 2020
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
AHK 2018
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere