Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Izolatii & Finisaje - Color Smart: Vanzarile din sezonul de vara reprezinta 30% din cifra totala de afaceri
Color Smart: Vanzarile din sezonul de vara reprezinta 30% din cifra totala de afaceri
Izolatii & Finisaje Publicat de Stelian DINCA 01 Aug 2022 14:52
Color Smart Distribution, unic importator si distribuitor in Romania si Republica Moldova al brandurilor premium Novacolor si Pittsburgh Paints, are in sezonul estival vanzari cu aproximativ 7-10% mai mari fata de celelalte trei trimestre ale anului, reprezentand 30-33% din cifra de afaceri realizata de companie. Pentru 2022, Color Smart estimeaza o cifra de afaceri de 4 milioane euro.
Vara este sezonul preferat de romani pentru renovari, iar lucrarile de constructii, amenajare, renovare sunt intr-o crestere semnificativa. Totusi in aceste luni nu sunt recomandate lucrarile la exterior, deoarece temperaturile sunt prea ridicate, cele mai potrivite intervale pentru rezolvarea exterioarelor fiind primavara si toamna. In acest context, vanzarile Color Smart sunt echilibrate in cele trei anotimpuri din an, lunile cu activitate mai redusa fiind cele de iarna.
”Noi recomandam tuturor clientilor sa aloce timp vara pentru amenajarile interioare. In primul rand, datorita zilei mai lungi, aplicatorii beneficiaza de lumina naturala, si astfel pot sa lucreze mai multe ore pe zi, fata de perioadele de iarna. In acelasi timp pentru ca temperaturile ridicate combinate cu umiditatea redusa favorizeaza uscarea mai rapida a peretilor din interiorul locuintelor, astfel incat proiectele se pot finaliza mai repede.
Provocarea reala, complicat de rezolvat este gasirea echipelor de specialisti. Sunt relativ putini aplicatori care stiu sa aplice vopsele decorative sau chiar vopsele lavabile premium si premium plus, deci cererea este mult mai ridicata pe perioada verii”, declara Catalina Trupsor, fondator si CEO Color Smart Distribution.
Incepand de anul acesta, compania s-a axat mult mai mult pe servicii personalizate si proiecte la cheie, care sunt greu de gasit de pe piata locala. Astfel ca orice client care apeleaza la serviciile Color Smart se va bucura de o renovare rapida si de o amenajare de cea mai buna calitate.
Bugetele clientilor Color Smart incep de la 2 euro/mp si pot ajunge pana la 200 euro/ mp. Cei care aleg decorari doar cu produse lavabile aloca bugete cuprinse intre 2,5 si maxim 5 euro/ mp, pe cand clientii care isi doresc amenajari exceptionale cu produse decorative sunt dispusi sa investeasca de la 20 euro/ mp pana la 200 euro/ mp.
”Romanii se orienteaza mai mult decat inainte spre vopsele decorative, spre o paleta cromatica in culori mai vii, combinatii de nuante si texturi inspirate in mare masura din natura.
Clientii inteleg avantajele vopselelor premium - durabilitatea acestora, rezistenta culorilor, designul unic pe care il pot realiza cu aceste tipuri de finisaje si mai ales faptul ca prin alegerea acestor materiale, rezistenta amenajarii la un nivel de calitate exceptional poate depasi 10-15 ani”, declara Catalina Trupsor.
In ceea ce priveste cele mai cautate produse, piata din Romania s-a aliniat trendurilor internationale si romanii incep sa aleaga produse la moda, precum betoanele, micro cimentul sau piatra.
In acelasi timp tot mai cautate sunt vopselurile ecologice pentru ca se pune un accent mai puternic pe materiale sustenabile. Utilizarea acestora in amenajarile interioare reprezinta cel mai nou trend pe piata locala de design interior. Vopselele eco sunt realizate din var, pigmenti naturali si finisaje minerale care au un continut scazut de adezivi adaugati. Toate produsele sustenabile sunt certificate pentru reducerea formaldehidei, si nu contin substante toxice precum titaniu si VOC. Aceste tipuri de vopsea sunt create prin inlocuirea materialelor derivate din fosile cu materiale regenerabile provenite din biomasa.
Toate vopselele din portofoliul Color Smart Distribution sunt ecologice, realizate dupa normele Uniunii Europene, avand cele mai mici emisii de substante toxice, fiind anti-bacteriene si anti mucegai, prin urmare la finalul lucrarilor nu vor exista mirosuri neplacute persistente iar aerul va fi curat si placut.
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
Ubitech
MAKITA
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
strabag nivel 1
viarom
Acvatot 2019
CONCEPT STRUCTURE
concelex
ness project
rigips
EDIT-Structural
leviatan
noark
siniat

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander